Gott nytt år på er. Bilder från kvällen ko...

Gott nytt år på er. Bilder från kvällen kommer :)


Nu har vi äntligen flyttat. Kan nu säga at...

img_0399 (MMS)

Nu har vi äntligen flyttat. Kan nu säga att vi är riktiga sambos :). Trots att vi bott ihop sen i somras. Erica kom upp o ringde på sina vilsna nya grannar. Det blev bonde på mattan eftersom soffan inte kommit än. Jag har blivit dunderförkyld nu efter vinterkräksjukan. December än inte Idas månad.


Flytt!

Efter att jag legat i den värsta maginfluensan jag någonsin skådat börjar jag komma upp på benen igen. Första riktiga måltiden kom ner i magen idag och jag kan både äta och dricka utan att må illa eller få ont i magen. Klart jag fortfarande är helt väck i kroppen men nu ser vi fram emot flytten imon :)

Som många trodde skulle vi flyttat idag. Vi var uppe kl 06.00 och fixade det sista för flyttfiman skulle komma 08.00. Klockan 08.30 ringde vi firman som då inte hade kommit än. Det visade sig att han var i Sthlm och trodde vi hade bestämt den 29:e (imorgon) och inte den 28:e. Om jag blev förbannan eller!!!!
Så nu flyttar vi imon istället. Det ska bli så skönt :)

Sen är det bara att se fram emot nyår som ska firas hos Pål på Torpa. Vi är väl ungefär samma gäng som förra året och det kommer bli så trevligt.

Nehe om man ska gå ner på träningen en runda o kolla läget lite. Min kropp orkar inte ens gå i trappor så jag tror inte jag hade pallat med en handbollsträning.

God fortsättning förresten!

Emmy: Japp jag träffade lilla Robin :) Hörde att han skulle bege sig uppåt Sverige. Kom inte riktigt ihåg vart det var, men något svagt minne lutar åt Göteborg. Stämmer?

Årets vinterkräksjuka är det värsta jag ge...

Årets vinterkräksjuka är det värsta jag genomlidit. Är helt slut!


Juldagen Försvann i ett tjut men roligt va...

img_0393 (MMS)

Juldagen Försvann i ett tjut men roligt var det :). Viktor & Annabella hade roligt iaf. Imon är det annandagen o ny julklappsutdelning :)


Ikväll är det fest och juldagen. Dagen bör...

img_0388 (MMS)

Ikväll är det fest och juldagen. Dagen började med tomte och julkappsöppning. Fick jätte fina klappar :). Nu är det lite fest o sen vidare till nya sliver (Harrys). Kommer bli as kalas kul :) skål!


Nu är jag hemkommen till Blekinge och snar...

img_0385 (MMS)

Nu är jag hemkommen till Blekinge och snarare bestämt mörrum Nellie skriver namnlappar och jag kollar på. TuvaLi med familj kommer snart o mamma me. Idag kommer även tomten hit. Jippie :)


God jul till er alla från oss alla! Dagen ...

God jul till er alla från oss alla! Dagen har bjudit på snökul, mat och julklappar :)


VINST! Jag drog den stora vinsten o måste ...

img_0384 (MMS)

VINST! Jag drog den stora vinsten o måste nu spela om en vecka igen. Jag vann alltså en ny lott haha. Jaja bättre än inget. Efter lite frågespel blir det nu sängen. Tänker på min familj idag. Ses på lördag:) Jag har jätte trevligt och julafton kommer bli toppen :)


God jul önskar Malin!!!

img_0382 (MMS)

God jul önskar Malin!!!


Här sitter vi i Mullsjö med ett glas rött ...

img_0381 (MMS)

Här sitter vi i Mullsjö med ett glas rött o en bingolott. Jisses vad glad jag hade blivit om jag vunnit något idag :)


De sista klapparna är äntligen inköpta och...

De sista klapparna är äntligen inköpta och jag känner ett lugn inom mig. Jag var på stan först av alla idag för att inhandla bingolotter till kvällen samt julklappar. Det var jag och de 70 åriga tanterna/gubbarna som stod utanför butikerna. Jaja skönt att ha det gjort:) Ikväll blir det bingomys i Mullsjö :)


Så här rörigt är det nu i vår lägenhet. Ka...

img_0374 (MMS)

Så här rörigt är det nu i vår lägenhet. Kanske inte ser så hemskt ut men det är många många lådor. Men snart flyttar vi :)


Snart ska jag hem till bland annat denna b...

img_0074 (MMS)

Snart ska jag hem till bland annat denna busunge och bara mysa :)


Friskis..

Träning är så himla gött. Särskilt när man vaknar på morgonen och känner hur tung man är i kroppen och man känner verkligen inte för att gå till gymmet, men när man sen har gjort det är man så himla stolt över sig själv :)

Jag har även ganska ont i kroppen sen vi spelade badminton på träningen igår. Nu ska jag äta nyttiga nudlar haha. Bra efter träningen..eller!!??



Kvällen spenderades på vår sena handbollst...

Kvällen spenderades på vår sena handbollsträning. Dagens träning bestod idag av badmintonturnering och jag behöver inte säga hur det gick ;). Kul att man kan vara bra på något hehe. Några i laget drog sen vidare mot donken för lite umgänge. Kom nu precis hem o imon ska jag börja med att flytta lite tavlor m.m till vår nya lägenhet som vi fått idag. Jippie:) Guten nacht!


SMS-inlägg

img_0350 (MMS)


Julen 2010

Jag kommer att fira julafton i Mullsjö tillsammans med Eddie och hans fina familj. På morgonen har jag bestämt att vi ska upp tidigt för att göra oss iordning för att sen ut i backen och åka pulka. Som jag längtar :)

Tidigt på juldagensmorgon kör jag ner till Mörrum/Karlshamn för att fira julafton med mamma-syskon och såklart mina småttingar. Kvällen kommer spenderas tillsammans med fina vänner och sen utgång på Harrys ( eller vad det heter nu förtiden).

Annandagen åker jag och mina syskon ner till pappa i Bromölla för att fira jul där med. Jag får helt enkelt 3 dagar med klappar :)

Hittade lite bilder från förra julen...






nytt försök

Jag tänkte göra ett nytt försök med mitt bloggande och se om jag klarar av att hålla på mer än en månad. Eftersom Sandra har börjat måste jag ju me försöka ;)

 Just nu ligger jag i vår luftmadrass eftersom vi ska flytta om ett tag och vi har packat ner allt.
Det är inget fel på att sova i luftmadrass men det är så jäkla kallt.

Snart är det jul och jag åker hem den 25:e december tidigt på morgonen. Jag ska ha en mysig jul med endast 3 dagar hemma innan det är dags för mig att åka hem till Jönköping igen.
Jag ska få träffa mina underbara småttingar när jag kommer hem och det ska bli sååå mysigt.


 Här är mina småttingar som mobbar den yngsta. (det ser värre ut än vad det är). Bilden är iaf sjukt rolig hahaha

RSS 2.0