I omklädningsrummet

Tiden efter träningarna som spenderas i omklädningsrummet är helt fantastiska. I Hallby Dam pratar vi näst intill om en sak bara och det är MAT.
Vi är helt besatta!!!
Kvalitetstiden efter träningarna kan nog vara det bästa :)


Middag

Idag testade jag ett nytt recept och det smakade mycket gott :)
Till kycklingen hade vi sallad och broccoli. Nu är jag MÄTT!!!!


Julklapp

Den här fina muggen fick jag av Eddie i julklapp. Jag har inte använt den så mycket men har börjat nu och den är underbar att dricka från :)
Så nu ska jag avnjuta mitt kaffe :)


Svettigt värre

Jag gick till stan för att "fixa" lite till helgen då det är en speciell dag.
När det var klart blev det en promenix till Ica. Allt som allt blev det en promenad på 1 timme.
Skönt med frisk luft!


Ojoj

Vad jag har pluggat idag :) Läst klart två böcker som ska vara utlästa tills på fredag. Läst en artikel som var grymt intressant (herregud vad glad jag är för att jag kommer jobba med människor).
Nu ska jag faktiskt ut på en promenad och handla lite inför kvällens middag.


Tisdag

När klockan ringde imorse trodde jag det var ett skämt men inte det.
Det var bara att gå upp, ut och sätta sig på cykeln i -10grader.
Dagen startade på gymmet där det idag blev mage och axlar.
Nu har jag precis ätit mitt första mål mat som bestod av keso, lite senap och avokado. Till det två ägg och kaffe. Mkt gott!
Nu blir det plugg och det kan även bli en promenad i det underbara vädret lite senare :)


..

Tröttare än tröttast!!!!!!


Solen skiner

Vilket gör mig glad i själen. Jag har myst ner mig i soffan en stund innan det är dags för skola 13-16.30. I magen ligger nu mat och det blev en riktigt god rotfruktsgratäng och rostbiff. Nej vi har inte gjort det själva utan fått med oss det från Mullsjö:)
Efter skolan dra jag mig bort till idrottshuset för handbollsträning. Den här veckan ska vi göra riktigt grymma träningar så ska H43 får känna på samma stämning som Sävsjö fick känna på i lördags.

Hoppas ni får en bra dag i solen :)


Veckans första dag

Startade med ett pass på gymmet. Det är så skönt när man går från gymmet med armar som darrar av trötthet :)
Frukosten är nu även uppäten som idag bestod av havregrynsgröt med äppelmos, kanel och kesella och sen kaffe på det.


Powerwalk..

..runt munksjön avklarad. Det var kallt men skönt :). Nu ska jag och hjärtat äta lite frukost. Sen bär det av på lite äventyr :)


Jaaaaaaa

Vi vann och gjorde det med bravur. Det var en riktig kriga insats från ALLA. Fy fan vad taggade vi va. Resultatet slutade 10-23 och det kan låta som en lätt match. Men vi kämpade och visade inställning från början till slut. Så jäkla gött! Jag älskar mina Hallby Dam :)


Välkommen lördag

Kl 09.00 kör Hallby Dam på hotellfrukost à la Ericsson. Mums!
Kl 11.00 åker vi mot Sävsjö där vi ska ta hem två poäng. Jag har en bra känsla idag och jag tror fler med mig är revanschsugna sen matchen mot Kristianstad. Nu kör vi!!!


Tonight

Lite av min kväll i bilder. Jag sammanfattar med en mycket trevlig kväll :)


Det kommer ikapp

Idag på gymmet när jag stod på crosstrainer då fick jag tillbaka en sten i magen. Du är verkligen borta! Ibland känns det som att vi nyss sågs och ibland som om det är hur längesen som helst. Men idag kom det nog upp att du aldrig mer kommer tillbaka och då fick jag en gråtklump i halsen. Här springer vi runt och har kul men egentligen är det något som fattas oss. Det är sjukt! Jag saknar dig min fina! <3 Imorgon spelar vi match igen och vi är taggade. Jag tänker inte be om din hjälp utan detta är något vi måste klara själva. Vi måste gå vidare hur jobbigt det än är, jag vet. Du kan väl iaf hålla en tumme eller två för oss..


Money!

Jag har lyckats lägga undan 5000kr den här månaden. Lite på mitt egna konto och lite på vårt gemensamma. Det känns sjukt bra! Den som säger att man inte blir glad av pengar är konstig. Jag är inte konstig!


Effektiv Ida

Då var även ett besök på stan gjort och när jag ändå var där blev det gymmet. Jag hittade ett par svarta jeans men vet inte om jag ska behålla dem. På gymmet var tyvärr inte motivationen på topp men jag var där och gjorde det jag skulle :). Plugga har jag också hunnit med och snart är tvätten klar. Vilken himla effektiv dag. Snart sola och sen baka äppelpaj till ikväll. MUMS!


Dagen har börjat bra

Har hunnit med endel saker redan. Jag la även in en liten morgonpromenad i mitt schema. Så nu har jag gått och lånat boken och handlat. Nu sitter jag och äter kesella med fun light och müsli. Vid 10 tiden blir det att hämta ut häftena och sen iväg och träna. Tänkte ta ett riktigt svettpass idag. Återkommer sen :)


Mums

Kvällens middag var faktiskt riktigt god. Den bestod av broccoli med tonfiskgegga med lök. Mätt och belåten! Nu är jag taggad inför min träning imorgon. Jag har varit tvungen att lägga upp ett schema för att hinna med allt imorgon. Det som ska göras är:
Tvätta
Gå och hämta restauranghäfte
Låna bok på bibblan
Kolla på ett par svarta jeans (mina har spruckit)
Handla till äppelkakan
Plugga (ett måste)
Gymma




Seg

Hade fortfarande lite kvar att läsa inför eftermiddagens lektion. Därför fick jag skippa träningen imorse, men jag känner nog att min kropp behövde det. Jag är klar med läsa det nu och jag kanske till och med ska börja på nästa..


..

Hej!


Plugg

Har suttit hela dagen med böckerna, undantag då jag va och tränade. Jag är fortfarande inte klar, men nu kände jag att det var dags för lite mellanmål. Kl 16 sitter jag på högskolan och har kvällskurs. Over and out!


Träning är..

..kul! Passet imorse bestod av armar och cross. Jag ökade i vikt och det känns ju bra :). Träning ger kanske resultat?! Om någon timme, närmare bestämt kl 19.30, bär det av ner mot hallen för ett handbollspass. Jag känner på mig att det blir ett bra pass ikväll. Jag tror tränarna har planerat en bra träning och efter mitt personliga möte med tränarna igår kan man inte vara annat än sugen :D


Plugg?!

Efter ett pass med Maja på gymmet sitter jag i soffan och pluggar. Jag läser just nu Nalle Puh. Japp det är plugg. Just nu läser jag kursen svenska och där är det mycket barnlitteratur som ska läsas. Men ärligt talat så gillar jag inte Nalle Puh. Böckerna är konstigt skrivna. Nej det är ingen bok för mig. Nu måste jag fortsätta läsa. En bok till ska läsas och den heter skattkammarön!


Surprise

Förra veckan fick Eddie ett paket av mig med den här boken i. Varför? Jo för att han ställer upp. Han gnäller inte för att jag aldrig är hemma (handbollen). För att han orkar med mig varje kväll när jag är trött. Han är helt enkelt bäst och det tyckte jag att han behövde få veta.
Jag älskar dig!


Börjar jag bli gammal?

Ja så är det nog. Idag fick jag tummen ur och ringde farbror doktorn. Nästa onsdag är det dags för en undersökning på mina knän och min fot och så får vi se vad läkaren skriver på invaliditetsintyget. Efter det skickar jag in det till Folksam och hoppas på en liten peng..


Today

Dagen med laget bestod av till exempel hur man omvandlar negativ energi till positiv. Jag tänker faktiskt inte berätta så mycket om det. En sak jag kan säga är att man blir så sjukt inspirerad efter en dag med Najmedin. Nu sätter jag upp nya mål och ser framåt :)

Mitt pass på gymmet var riktigt skönt idag. Det blev 25min cross och sen blev det intensiv träning med TRX och kettlebells. Mina armar var helt väck efter. Gött mos!


Stärkt!

Dagen började kl 8.30 på city hotell. Det var dags för en heldag tillsammans med Hallby Dam och vår mentala coach Najmedin. Vår träff slutade kl 16 och sen var det dags för gymmet. Nu ligger jag i soffan med mat i magen. Berättar mer om dagen när jag har tid för nu ska jag sprida lite positiv energi :)


Tagga!

Dagen började med en timmes promenad med Madde. Vi har pratat om allt möjligt och så har vi taggat match. Matchen går av stapeln kl 18.15 mot Flottan. Lite seg dag men det är bara att göra det bästa utav det. Nu krossar vi!!!


Fy fan!

Eddies kompis lurade på oss att kolla på paranormal activity 3. Jag höll på att SKITA på mig bokstavligt talat. De andra två filmerna var långtråkiga emellanåt vad jag kom ihåg, men det var inte den här. Jag kunde inte andas ut EN gång. Det var den värsta filmen jag sett! Jag har fortfarande inte somnat och det hjälpte inte att Eddie berättade innan filmen saker han hör i vår lägenhet ibland på nätterna.
Om något händer så vet ni varför...


Ett år kvar....

...sen är jag utbildad lärare. Helt sjuk! Min förra VFU (praktik) var underbar och jag fick många lovord med mig. Då började man tro på sig själv igen. För ärligt talat så undrar man ibland vad man har gett sig in på. Lärare är ett oerhört tufft jobb och som lärare har man ett stort ansvar. Men det är ju en av anledningarna till att man vill bli det.

Jag ska ta med mig det jag fick med mig från förra VFU'n och fortsätta jobba hårt det sista året. Särskilt den första terminen nu då jag fortfarande läser 150%. För er som inte vet blir jag 1-7 lärare i natur, idrott, so och svenska.


Det är en dag imorgon

Sängen kallar visst! Idag gjorde vi en helt okej träning. En träning kvar sen är det match på lördag. Vi är grymt revansch sugna! Idag på träningen kom Karins mamma Bodil och hälsade på. Det var skönt att träffa henne. Hon såg trots allt ut att må ganska bra samtidigt som hon säkerligen tyckte det var jobbigt och inte se sin dotter springa runt med en boll. Nu fan ska vi vinna på lördag!


On my way

Strax beger jag mig mot idrottshuset. Mitt andra hem kan vi även kalla det. Jag älskar att komma ner där och träffa alla dessa sötnosar. Vi skrattar tillsammans, vi gråter, vi äcklar oss, ja vi gör mycket tillsammans. Efter allt som har hänt har vi bara kommit närmre varandra. Det jag egentligen ville säga är att ni är fina och att jag älskar er!


Vill ha..

Den här byrån vill jag ha. Vill slänga ut den som är där nu och sätta in den här istället. Anledningen till att jag vill ha en ny är att vi inte får plats med kläderna i den vi har nu samt att jag vill ha tv i sovrummet och den här kan jag ha tv:n på. Ja vi får se hur det blir. Just nu sparar vi till en resa och en bil så den här byrån får jag väl drömma om. Om inte Madde är sugen på att ge bort sin? ;)


God morgon!

Jag bestämde mig för att gå till gymmet trots att jag var omotiverad. Nu sitter jag i soffan nyduschad och mätt. Idag bestod frukosten av kesella med bär, en halv avokado, ägg och te. Idag hämtar jag Eddies paket:)


Min säng :)

Att ligga kvar i sängen på morgonen när man inte har någon tid att passa är väldigt lätt. Täcket är varmt och det är fortfarande lite mörkt ute. Stänger jag ögonen somnar jag och vaknar inte upp förrän när det är riktigt ljust och jag får dåligt samvete. Nu har jag legat i sängen i 40min och funderat återigen på hur jag ska lägga upp dagen. Kommer dock inte så långt i min planering :(


Fin är han <3


MAQ


Gårdagens gympass bestod av MAQ träning och som idag har resulterat i grym träningsvärk baksida lår. Det är skönt med träningsvärk för då vet man att man har gjort något vettigt :) 




Livet är bra ibland

Jag är ledig fram till måndag och det är helt underbart!
Dagen började även idag med ett gympass och under tiden tvättade jag. Idag blev det bröst och biceps träning efter styrkan blev det 20 min crosstrainer. Nu sitter jag här och har precis ätit frulle. Finns inget bättre att äta frukost när man tränat :)

Idag ska jag läsa klart Zlatan boken, gå en runda och bara njuta :)
 Sen hoppas jag att min överraskning till Eddie kommer idag...


Mums

Den här lunchen satt som en smäck i kistan. Det var riktigt gott :). Om ni inte ser så är det tonfisk, lite turkisk yoghurt, sallad, tomater, två ost skivor och en halv avokado. Det tog mig ungefär 5min och göra i ordning den här fina tallriken. Nu ska jag bara ligga i soffan :)


Jippie

Resultat börjar komma och synas och det är ju väldigt roligt :)


Sängen

Är otroligt skön men nu är det dags att ta sig upp för att göra ett pass på gymmet..


Tv

Har suttit och kollat på idrottsgalan och något som slog mig var att Kajsa Bergqvist har blivit så jäkla snygg. Hon har klippt av håret (va dock ett tag sen) och ser riktigt bra ut :). Nej jag är inte lesbisk eller bi!


.....

Jag blir så less på min fot. Den blir inte bättre. Jag kanske borde ha lite tålamod men jag vill gärna att det ska bli bättre fort. Ikväll är det träning och jag vill ju vara med på alla träningar. Jag får ju panik om jag inte kan vara med. Samtidigt som jag måste hålla tillbaka när jag tränar eftersom min fot värker mer i vissa lägen.
Imorse drog jag mig för att gå till gymmet pågrund av foten. Dags för ett snack med Classe ikväll kanske!?


Trötter

Jag är så himla trött hela tiden. Jag var ute i lördags och det märks att min kropp inte riktigt pallar det. Den är helt borta! Ligger och funderar hur jag ska lägga upp dagen idag. Har inte riktigt kommit fram till något än. Jag återkommer under dagen :)


Mina tankar

Är många efter gårdagen. Jag är så himla arg och besviken att vi inte tar hem det. Vi skulle kunnat gå ifrån med 6 poängs försprång men ligger nu isället bara 2 poäng före. Jag måste släppa det idag men det är inte lätt. Klumpen i min mage har kommit tillbaka!


Fredag!

Dagen är kommen! Dagen vi börjar andra delen av vår säsong. Idag åker vi till Kristianstad för match och idag spelar vi vår första match sen vår fina Karin försvann. Idag ska vi inte bara vinna för vår skull utan även hennes. Hon kommer vara med oss från början till slut. Nu ser vi till att ta hem den här matchen :)


Effektiv dag

*Imorse var det dags för gymmet igen. Det var riktigt skönt :)
* Dags för plugg....
*Satt igång med mitt slutarbete i specialpedagogiken. Nu har jag bara artikeln kvar sen är jag klar med det arbetet.
*Skickat in allt i Samhällskunskapen.
* Klar med åtgärdsprogrammet.


Jag är stolt över mig själv idag :)


Nahe

Legat i sängen ca 1 timme nu. Kanske dags att ta mig ner till gymmet för att sen hem och plugga. Jag är en latmask idag när regnet slår mot fönstret.

Blås inte bort idag!


Det är två dagar sen...

Jag tränade och jag har sådan sjuk ångest. Det är fan inte normalt. Jag har stukat min fot och inte haft möjlighet att ta mig till gymmet. Då tänker ni: du kan väl ta bussen? Nej jag vägrar betala 50kr för att åka till gymmet fram och tillbaka. Men imorgon kan jag äntligen ta mig dit och jag ska cykla. Min fot behöver nog det :)


Skolan

Skolan har nu satt igång på allvar igen. Det känns tungt samtidigt som det känns som ett steg i rätt riktning. Om ett år är jag färdigutbildad lärare och det är underbart skönt. Äntligen ska jag få lön (inte den saftigaste, men ändå). Idag går jag i skolan från kl 13-19 och det känns väldigt surt. Det är två obligatoriska tillfällen också så det är inget jag kan skippa.
Kl 13 kör vi först ett seminarium i specialpedagogiken.
Kl 16 kör vi ett till seminarium, debattbok i samhällskunskapen.

Håll tummarna gör mig!


Positivt

Foten är inte alls lika svullen som igår kväll (kan ha att göra med att den inte har varit och gått lika mycket än).
Smärtan är inte alls lika stor som igår.

Det går bara åt det positiva hållet. Med lite tejp blir nog allt bra :)
 



Ahhhh

Fan vad detta är tradigt. Jag har haft hela julen på mig att vara skadad och så händer det här nu. Jag önskar ingen de operationerna och skadorna jag har gått igenom men jag blir så jäkla irriterad att det är jag som har den här oturen. Det är match på fredag och jag bara ska vara med!


Ont

Här ligger jag nu. Ganska ont just nu men foten är inte alls så svullen. Kan jag nog tacka Boa för eftersom jag låg med tryck i ca 50 min. Jag känner igen mitt tänkande idag. Varje gång man ska hämta något får man lägga upp en plan så att man tar fler saker på en och samma gång. Eftersom man inte bara hoppar upp med glädje för att hämta saker man behöver. Så här fick jag tänka när jag hade opererats. Nu får jag plugga lite hemifrån.


Tidigt

Klockan är fan inte mkt. Jag ligger klarvaken. En orolig natt då jag har sovit riktigt dåligt och om det beror på min stackars fot vet jag inte. Jag kan gå på den men jag ska inte ljuga om att det inte gör ont. Svullen är den nästan inget (men det var inte den andra heller). Men jag hoppas på det bästa.
Jag kanske ska försöka sova lite igen.


Vitt

Puder av snö. Det är kanske nu man ska säga bättre sent än aldrig. Men nej tack! Har inte snön kommit tidigare kan den gärna utebli. Nu går jag och min onda fot och lägger oss!


Tankar som flyger inom mig..

Idag när jag var ute på morgonpromenad kom en massa tankar upp. Jag lyssnade på lugna favoriter som nog är det sämsta att lyssna på när man gått/går igenom det jag gör. Funderingar på döden kom upp och jag började inse mer och mer hur nära döden är oss alla.
När som helst kan det inträffa om du befinner dig på fel plats vid fel tillfälle.
Hur skrämmande är inte det?

Jag vill inte börja måndagen med det här dystra inlägget. Men jag tycker nog inte det är så dystert. Jag ser döden som skrämmande men samtidigt något fint. Vem vet vad som döljer sig på andra sidan?

Nu känner jag att det blev lite filosofiskt här, men det jag egentligen vill framföra är att ta hand om era nära och kära. Gör oväntade saker! Lev som det vore sista dagen (till en viss gräns). Ta vara på varje dag och varje ögonblick.

Ha en underbar dag! <3

Söndag

Efter en dag i kåken där Hallbybollen har spelats är jag nu trött. Nu är det dags för filmtajm :)


Imorgon=tillbaka till verkligheten

Dags att ta mig till gymmet strax. Fem gympass har jag fått in den här veckan plus tre handbollspass. Verkligheten börjar imorgon då allvaret startar igen. Jag ska ta tag i min skola och handbollsträningarna börjar som vanligt. Det kommer troligtvis inte hinnas med fem gympass i veckan då.
Efter gymmet är det dags för Hallbybollen där jag sitter i seket 11-14. Ha en bra dag :)


Playtime

Kvällen tillbringades hemma hos nypet och Martin där vi har haft lite spelkväll. Mycket trevligt! Tjejerna tog såklart hem segrarna ganska enkelt. Först blev det "med andra ord" och sen avslutade vi med "sanning eller skitsnack".
Nu blir det sängen. Godnatt!


Ett farväl

Igår var en tuff dag. Vi skulle ta farväl av vår älskade Karin som dog den 14 dec i en bussolycka. Hon har varit grymt saknad och hon är fortfarande grymt saknad. Begravningen var otroligt fin samtidigt som den var väldigt jobbig. Under begravningen flög en fjäril runt i kyrkan bland de ca 250 personerna som ville hedra. Hur ofta ser man en fjäril nu? Jag är säker på att det var du Karin!
Efter begravningen var det en minnesstund för Karin där fina tal hölls. Det var inte bara vi som hade den galna och fina bilden av dig och det känns väldigt bra. Fina Karin kommer aldrig försvinna för mig och jag kan inte riktigt säga att jag tagit farväl av henne än. Men som sagt livet fortsätter och Karin kommer följa med i mitt hjärta alltid <3


..

Jag skriver om dagen imorgon. Mina ögon är typ igensvullna och mitt huvud är helt väck. Provar att gå och lägga mig för att sen kanske komma upp till kl 02.00.


Livet är inte rättvist

Jag vrider och vänder på mig. Imorgon ska vi till kyrkan och säga farväl till vår älskade Karin. Men jag har väldigt svårt att fatta detta. Jag har väldigt svårt att förstå att jag ska säga farväl. Jag vill aldrig säga farväl till dig fina Karin. Klumpen som fallit lite neråt i magen är just nu på väg upp. En känsla av oro, illamående, nervositet och ilska finns just nu i kroppen. Det känns som att det var nyss vi satt i omklädningsrummet och skrattade åt din fula väska. Eller när vi var på piren i somras och drack rose. Hur jag än vill se det så är det begravning imorgon och jag vet att den kommer bli fin. Lika fin som du. Jag vet även att den kommer bli fruktansvärt jobbig.
Fy fan vad livet är orättvist.
Saknar dig ngt grymt!


Funderat

Jag hade funderingar på att gå med i gruppen 100 dagar utan socker. Men det är inget för mig känner jag just nu. Jag har inte ätit gotte på ett tag (förutom några chips i söndags). Jag äter något gott när jag är sugen och som sagt är jag inte så sugen just nu. Vilket gör att jag inte äter. Jag känner mig nöjd med den livsstil jag lever nu. Men jag önskar er andra lycka till :) Kämpa hårt!


Världens segaste kropp

Har jag!!! Mina ben är sjukt tunga, hela min kropp är för tillfället ganska tung. Jag och Maja var på gymmet imorse men vi tog ett lugnt och skönt pass. Väl hemma fick jag med min kär sambo från sängen ut på promenad (ingen lång).
Nu har vi käkat frulle och dagen har väl mest plugg att erbjuda. Kanske bäst att ta tag i det för imorgon kommer inget bli gjort..


Tisdag kväll

Match var det ikväll ja. Vi vann men något mer säger vi inte om matchen. Den var alltså inget att hänga i julgranen. Men nu är jag hemma och maten är nere i magen. Idag blev det tonfisksallad med en ljus fralla ( nej jag vet, kanske inte det nyttigaste med vitt bröd).
Nu blir det soffan för att ladda gym imorgon bitti.


Samling

16.27 cyklar vi till samlingen. Idag är det som sagt träningsmatch kl 17.45. Kom och heja :)


Matlust

Ja, vart tog matlusten vägen? Jag tycker fortfarande inte att jag känner samma glädje för mat som jag gjorde innan. Det är väl både på gott och ont.
Idag blev det iaf korvstroganoff och lite pasta. Måste ju äta då vi har match ikväll..


...

Jag blir så irriterad på mig själv när träningen går skit. Imorgon är det träningsmatch mot RP Linköping och jag vill att det ska gå bra. Jag vill kanske för mycket ibland!?


Glömde

Det var något jag glömde på min lista vad jag vill uppnå 2012. Det är ju självklart att vinna serien och sen klara kvalet till allsvenskan. Det står högt på listan :)


Noll motivation

Gymmet var även idag min morgonsyssla för att sen hem för frukost. Bilen gick senare mot Maxi för lite handling tillsammans med min kärlek som har semester den här veckan också.
Vi har även skypat med svärföräldrarna som är i Vietnam(endel har det bra). Jag vill med dit och jag ska dit!
Nu har jag suttit och tagit tag i lite plugg. Det är inte lätt alltså. Inte när man inte har någon motivation och när jag vet att jag ligger efter med mycket.

Träning ikväll men innan dess mellanmål och kaffe :)


År 2012

Är nu här på riktigt. Det finns lite saker jag vill göra under det här året och även förändra. Jag vet att jag inte kommer hinna hur mycket som helst men några av mina önskemål kanske slår in :)

• fortsätta leva så sunt jag levt den sista tiden på 2011.
• när jag hälsar (tar i hand) på folk så måste jag komma ihåg deras namn och inte bara ha koncentrationen på sig själv.
• vill åka utomlands (charter eller weekend).
•leva ett friskt liv.
• inte vara rädd för att säga positiva komplimanger istället för att bara hålla de inom sig.
• umgås mycket med familj och vänner.
• klara sista året på högskolan.
• köpa vovve?
• vara glad för varje dag i livet. Leva i nuet!
• hitta på oväntade saker.


1 januari

Var tvungen att ut och röra på mig och det var otroligt skönt trots det tråkiga vädret. Nu har jag precis tryckt i mig lite sallad från gårdagen och det var mumsigt. Nu blir det soffan igen:)

En uppdatering om hur jag önskar mitt 2012 kommer senare..


Nyår

2012 är här. Det är just nu väldigt blandade känslor. Jag har haft en enormt trevlig kväll i Jönköping och jag är glad att den tillbringades med vänner. Innan tolvslaget förbrukade vi mkt mat och lekte lekar. Vi skrattade och drack alkohol (mojitos). På tolvslaget firade vi in det nya året med en snus (för dig Karin).
När vi väl kom in igen började vi prata om dig. Vi pratade mest om hur fin du var. Hur mycket vi alla tyckte om dig och hur du var som person. Tårarna kom och samtidigt som vi var ledsna var vi oerhört glada. Jag tror vi alla behövde gråta en skvätt. Jag tror inte du förstår hur mycket folk tyckte om dig. Du var så underbart fin! <3.
Sov gott nu Karin och ha ett underbart liv 2012. För jag bara vet att du finns här någonstans.


RSS 2.0