Varför släpper allt på kvällarna!? Dagarna...

img_0624 (MMS)

Varför släpper allt på kvällarna!? Dagarna går man igenom på ett helt annat sätt, men på kvällarna bara brister det. Jag ska ju till dig på lördag och äta din otroligt goda mat. Fan me!


Varför släpper allt på kvällarna!? Dagarna...

img_0624 (MMS)

Varför släpper allt på kvällarna!? Dagarna går man igenom på ett helt annat sätt, men på kvällarna bara brister det. Jag ska ju till dig på lördag och äta din otroligt goda mat. Fan me!


Ögonen vill vara stängda men det är jobbig...

img_0819 (MMS)

Ögonen vill vara stängda men det är jobbigt då. Jag är mega trött men hjärnan vill inte riktigt samarbeta. Så fort jag tänker på dig och allt som hänt känner jag att det är ett stort skämt. Jag skulle ju träffa dig nu till helgen.


Sanningen börjar komma ikapp. Det är jobbi...

Sanningen börjar komma ikapp. Det är jobbigt att blunda..


Återhämtar mig från träningen med en smoot...

img_0967 (MMS)

Återhämtar mig från träningen med en smootie :)


Snart fyller denna lillprinsen år och han ...

img_0873 (MMS)

Snart fyller denna lillprinsen år och han och faster Ida ska myyyysa :). Puss på dig!


Göteborg!


Jag har inte berättat om Hallby Dams avslutningsresa till Göteborg. Vi hade en underbar helg med otroligt gött väder. Vi åkte tidigt lördagsmorgonen och när vi väl var framme checkade vi in på hotellet och gick sedan ner mot stan. Väl framme i city bestämde jag, Sandra & Bella oss för att röra på oss så lite som möjligt. Vi satt på uteserveringen hela dagen :D

Senare var det dags för SM-finalerna och kvällen utgång. Tänkte visa lite bilder här på vår lilla tripp :)










Idag blev det även en dag på gymmet. Träni...

Idag blev det även en dag på gymmet. Träningen bestod av intervaller och sen ben. Intervallerna var grymt jobbiga idag men dem behövs. Två gånger i veckan har jag och Maja lovat varandra att köra intervaller. Kvällen spenderas i soffan med en massa mys.


Först friidrott från 9 till 13 (tror nog v...

Först friidrott från 9 till 13 (tror nog vårt lag, Brasilien ligger bra till i tävlingen). Sen plugg och häng med dream team. Nu är det inte lång tid kvar på vår underbara kurs. Träffat vänner för livet och har haft en underbart rolig termin. Kvällen består av brottarträning med Hallby Dam och jag har ont i min kropp...


Om jag är trött nu. Först orientering med ...

Om jag är trött nu. Först orientering med klassen (ca 1mil). Sedan fysträning med Hallby. Nu vill jag bara ha massage. NU!!!!!!


Idag var det gött på gymmet. Maja och jag ...

Idag var det gött på gymmet. Maja och jag började med intervaller. Jobbigt som bara den men vi ska nu försöka göra det till en vana en gång i veckan. Eftersom vi inte kör så mkt kondition denna perioden med handbollen så får vi ju köra det själva. Efter intervallerna blev det bål som stod på schemat. Imorgon är det handbollsträning igen men innan dess blir det mycket löpning i skolan först. Nu hockey final!!


Har jag berättat om min motorcykel tur!!??...

img_0924 (MMS)

Har jag berättat om min motorcykel tur!!?? Det var sjukt läskigt till en början att sitta på ett sådant stort monster. Men efter ett tag försvann rädslan och det var helt underbart. En sak är ju säkert. Jag har stor förståelse för att olyckor sker med motorcyklar. Man sitter helt löst på och kan ju ramla av hur enkelt som helst. Men nu har jag bockat av en punkt på min att göra lista innan 50år. Gött var det och det ska göras om :)


Slutar jobba kl 15 och sen blir det gymmet...

Slutar jobba kl 15 och sen blir det gymmet kl 16. Om jag inte går dit typ direkt vet jag att det inte blir av. Kvällen blir lugn med massa mys :)


Ni som hört ryktet om att jag ska flytta h...

Ni som hört ryktet om att jag ska flytta hem och spela handboll. Det är inte sant hehe. Roligt att ett sådant rykte går i mörrum. Min mamma ringde till och med och frågade om jag skulle flytta hem igen. Jag ska inte flytta hem, inte just nu iaf..


Jag är så sjukt trött nu för tiden. Förra ...

Jag är så sjukt trött nu för tiden. Förra veckan vaknade jag alltid tidigt och var inte ens trött. Konstigt att man kan känna så olika. Jag är nu ledig i två dagar från skolan och då blir det jobb. Nu är det orientering som står på schemat.


Idag kommer jag tillbringa förmiddagen i r...

Idag kommer jag tillbringa förmiddagen i råslätt för friidrott. Sen hem och fixa lite i lägenheten och jag kanske hinner med att sola lite innan jag beger mig till råslätt igen för handbollsträning :)


Så här bra har jag haft det i helgen :). J...

img_0912 (MMS)

Så här bra har jag haft det i helgen :). Jag har sovit några timmar ikväll men är fortfarande helt död. Upp imorgon och träna innan skolan. Godnatt!


Jobb

Idag blir det jobb för första gången. Jag är sjukt nervös, men på något sätt vet jag att det kommer gå bra ju. Jag ska ju "bara" gå jämte så jag har inget ansvar och jag ska lära mig så mycket nytt. Jag jobbar 14-21 och sen blir det hem och mysa med Eddie. För imorgon bär det av till Göteborg med laget. Vi har bestämt för ett bra tag sen att vi ska se handbollsfinalerna, bo på hotell och festa. Att nu Eslöv också kom till final gör ju bara saken bättre. Ska bli så underbart att krama dig Hanna :)
Denna resa kommer att bli vår avslutningsresa med laget och det kommer bli hur bra som helst.

Men först jobb 14-21 NERVÖS!!!!!!


Träning..

Ja nu är man inne i en träningsfas i livet och det är gött :)
Eftersom vi ska åka till Gbg i helgen med laget och ha en liten avslutning så kommer jag ju hinna med att träna i helgen. Därför ringde klockan kl 05.45 imorse. Jag & Jan Banan stack till friskis 06.15 för lite träning. Sen blev det Johans och frukostbuffé på det. Om det var gott!!!!!!!!

Ikväll bär det av på handbollsträning. Eller beep testet!?


Ligger nu i soffan efter en bra eftermidda...

Ligger nu i soffan efter en bra eftermiddag. Har checkat av lite på att göra listan. Känns sjukt bra! Sitter och funderar på när tre individuella pass ska hinnas med i veckan. Får nog bli gymmet tidigt på morgonen. Ikväll är det brottarträning. Just nu är jag tyvärr inte så sugen. Skulle vilja se matchen på tv som är kl 20. Men men... På fredag ska jag jobba första gången. Jag är jätte nervös faktiskt, men det är man ju alltid på nya jobb. Snart kommer hjärtat hem :)


RSS 2.0