Jag har pluggat idag, men kunde kanske ha ...

img_1253 (MMS)

Jag har pluggat idag, men kunde kanske ha pluggat lite mer. Snart träning men kommer försöka ta det lite lugnt på träningen eftersom jag har ganska ont i halsen.


Jag längtar tills seriepremiären drar igån...

Jag längtar tills seriepremiären drar igång :)


Jag har så ont i min lilla tå. Igårkvällen...

img_1252 (MMS)

Jag har så ont i min lilla tå. Igårkvällen sätter sina spår..


Igår fick vi göra raketen igen :) Alltså v...

Igår fick vi göra raketen igen :) Alltså vann vi mot Eksjö och dm finalspel väntar. Idag är jag så fruktansvärt trött, men skolan väntar..


Vi vann idag igen :). Älskar att göra rake...

Vi vann idag igen :). Älskar att göra raketen! Nu är jag på kräftskiva. Bra skit!


Jag startade morgonen med att baka scones....

img_1229 (MMS)

Jag startade morgonen med att baka scones. Idag är det matchdag och ikväll kräfttime :)


Vad är det för en dag? Jo det är ingen van...

img_0040 (MMS)

Vad är det för en dag? Jo det är ingen vanlig dag för det är Vilmers födelsedag. Hurra hurra hurra. En av mina prinsar fyller 3år idag och jag önskade att jag kunde fira dig idag. Världens finaste lilla Vilmer. Älskar dig! <3


Min kropp

Är väldigt trött just nu. Det har varit mycket träning i veckan och förra helgen spelade vi även fyra matcher. Imorse när jag vaknade sa min kropp ifrån och jag skippar gymmet idag. En långpromenad är jag sugen på och den ska genomföras under dagen.
Tror nog att det kan vara bra att skippa träningen idag eftersom min hosta inte vill släppa...


together

Jag och Eddie ska tillsammans måla en stor tavla tillsammans är det tänkt. Tavlan ska pryda vår stora vägg i vardagsrummet. Kraven vi har är att tavlan ska vara färgglad. Jag återkommer med resultat :)


träning är kul :)

Började morgonen tillsammans med Maja, Madde och Matilda för ett gympass som skulle bli lugnt. Men jag svettades i rikliga mängder. Efter träningen bestämde vi oss för att gå en runda runt munken. Mycket mysigt att vara ledig ibland. Nu är det bara 7 timmar tills vi ses igen för ett nytt träningspass :)



Träning

Idag är det dags för att börja träna i Idrottshuset igen. Känns väldigt bra trots att vi mest ska hålla till i C-hallen. Det bästa med att äntligen träna i Idrottshuset är att vi kommer umgås efter träningen i omklädningsrummet. Där får man reda på mycket viktig fakta :)


Mmm Marabou



Jag har nu klarat att inte äta godis eller något sånt där onyttigt i en vecka. Nu ska jag klara några veckor till och sen hoppas jag att jag inte är sugen på godis mer (hahaha good luck).


Måndag igen och jag börjar räkna ner jobbd...

Måndag igen och jag börjar räkna ner jobbdagarna. När jag kommer hem idag är det endast två dagar kvar. Min hosta är jobbig på nätterna och det enda jag vill är att ligga kvar i sängen när klockan ringer..


Ny dörrmatta som ska ge oss en bra självkä...

img_1225 (MMS)

Ny dörrmatta som ska ge oss en bra självkänsla när man går utanför dörren :)


Honungsvatten kommer drickas under hela da...

img_1223 (MMS)

Honungsvatten kommer drickas under hela dagen. Min kropp är mör och jag måste bli frisk tills imon. Nu blir det soffan med filt och tekoppen.


Sjukt trött!

Sjukt trött!


Söndags!

I söndags var vi som sagt på en underbart bra föreläsning med laget. Den handlade mycket om vem man själv var som person och att man ska tro på det man gör m.m.

Först skulle vi få reda på vilken person vi är genom att svara på ca 20 frågor. När man fick ett papper på vilken sorts person man var stämde det så sjukt bra.

Det stod till exempel att jag sätter hemmet och familjen först, att jag har en klar ledarprofil, gillar det praktiska genomförandet, beömer snabbt andra om de är okej eller inte (opps).

Det stod även att jag som förälder tror på vikten av disciplin inom kärleksfulla ramar, håller på traditionerna.
Föreläsningen var mycket bra och jag är glad att jag har fått uppleva den.



Saknar

Mina underbara prinsar och prinsessor!
Dessa små sötisar är "bara" mina syskonbarn så då kan jag tänka mig hur det känns med egna barn. Vilken underbar känsla det måste vara.

Kan man annat än att le när man ser dem <3












Faster/Moster Ida älskar er


Bestämt mig...

Jag gör som Nypet! Nu är det dags att ta tag i sockerbegäret. Jag kommer från och med den här veckan har förbud på godis, chips m.m. Naturgodis är okej.
Frukt är ju så mycket godare helt enkelt så varför inte lägga pengarna på det istället.

Japp nu har jag bestämt mig och hur länge jag ska ha helt förbud vet jag inte riktigt. Men tills jag inte är sugen på det hela tiden.


Igår var det säsongens första träningsmatc...

Igår var det säsongens första träningsmatcher. Vi var i Skara där vi förlorade en och vann en. Det var ett helt okej spel för att vara första matchen. Efter trippen till skara hade vi lite roliga aktiviteter med laget och avslutade kvällen med ett glas vin på piren. En väldigt lyckad dag :) Nu har vi varit p en grym föreläsning med laget. Så sjukt intressant och nu är man verkligen fylld med energi igen. Berättar mer om det sen..


Blev inget solarium och inget fortsatt upp...

Blev inget solarium och inget fortsatt uppehåll från regnet. Jönköping regnar snart bort! Nu blir det iaf sängen och fortsatt laddning inför matchen imorgon :)


Nu har det slutat regna och kvällen har bö...

Nu har det slutat regna och kvällen har börjat smyga sig närmre. Jag har missat många soltimmar den här veckan för att jag jobbar. Jag funderar därför om jag ska ta en sväng till solarieöarna. Tycker nästan att jag förtjänar det. Annars blir det en lugn kväll eftersom vi ska spela handboll imorgon :)


Nu har jag tagit helg och det firades med ...

img_1222 (MMS)

Nu har jag tagit helg och det firades med en god måltid efter två träningspass :) På lördag är det första träningsmatchen som gäller. Taggad till tusen!


Jobbtime! Idag är nog första gången jag är...

Jobbtime! Idag är nog första gången jag är lite gnällig när det gäller att jobba. Jag har jobbat hela sommaren och skulle verkligen uppskatta en eller två veckors ledighet. Jobbet är ett bra jobb med bra arbetskamrater men jag vill vara lite ledig nuuuuuuu.


Vad trött jag blir. Kanske bokar en resa t...

Vad trött jag blir. Kanske bokar en resa trots allt!?


RSS 2.0