Soool är fint!

img_1074 (MMS)

Soool är fint!


Midsommar tillbringades som vanligt hos pa...

img_1061 (MMS)

Midsommar tillbringades som vanligt hos pappa. David stod för femkampen och det var himla skoj. Nu är vi tillbaka i Jkpg. Jag missar bara en kollektiv träning denna vecka och det är ikväll eftersom jag ska jobba. Jag har var därför uppe vid Hallbystugan imorse och genomförde passet de ska göra ikväll. Nu blir det lite kaffe innan jobbdags 16-21. Ha en bra dag :)


Sommarträning var det ja. Igår var vi uppe...

Sommarträning var det ja. Igår var vi uppe vid järabacken och hade backträning. För er som inte vet vad det är för någon backe så är det en skidbacke. Det finns lift och olika etapper i backen. Den är helt enkelt fruktansvärd. Fem gånger vi oss upp för den igår och mina knän värker idag. Kanske inte så bra :(. Gymmet är även gjort för dagen. Idag saknades noll motivation tyvärr..


Då är det dags för en kort dags jobb. Börj...

Då är det dags för en kort dags jobb. Börjar nu kl 07 och slutar 12. Lite väl kort men idag väldigt skönt. Efter jobbet tänkte jag dra direkt till gymmet. Får ju träna igen lite när man ska iväg till helgen. Trevlig dag :)


Det var ledsamt, jobbig och otroligt vacke...

img_1053 (MMS)

Det var ledsamt, jobbig och otroligt vackert. Nu är jag tillbaka i Jkpg och imorgon börjar jag jobba på allvar.


Kom hem från jobbet för en stund sen. Jag ...

Kom hem från jobbet för en stund sen. Jag tror nog att jag har börjat förstå. Mina tårar bara rann och nu kan jag inte sluta. Imorgon ska vi säga hej då och tanken skrämmer mig. Usch vad jag saknar dig!


tavla



Den här tavlan tycker både jag och eddie om. Jag vet dock inte om jag tycker den är lite för kladdig. Sen skulle jag nog vilja ha lite mer rött än rosa i den, men det går ju att fixa.
Vad tycker ni?????


Dags för träning!!!  Kan ju säga så här mk...

img_1049 (MMS)

Dags för träning!!!  Kan ju säga så här mkt att jag har väldigt mkt träningsvärk idag..


Någon som har tips på en stor snygg tavla?...

Någon som har tips på en stor snygg tavla? Gärna lite färgglad och med ngt rött i. Ni som har varit hemma hos mig så ska tavlan pryda väggen ovanför matsalsbordet i vardagsrummet. Kom gärna med tips :)


Även denna veckan har jag tränat i massor....

img_1026 (MMS)

Även denna veckan har jag tränat i massor. Men igår kväll hade jag myyyys med Sandy. Vi var på pirens fiskekrog och åt en lyxig middag. Ja ni ser ju den på bilden. Denna mega tallrik delade vi på och om det var gott :). Kvällen består av mys i soffan med min älskling <3


Hörde jag sommarlov??? Ja nu är det dags f...

Hörde jag sommarlov??? Ja nu är det dags för det näst sista sommarlovet under tiden på högskolan. Kursen vi har läst nu är lätt bland det roligaste jag gjort. Träffat vänner för livet! Igår var det klassfest och det känns idag hehe. Imorgon ska jag jobba första gången efter upplärningen. Nervös!


Hemma och precis nattat alla fyra juvelern...

img_0988 (MMS)

Hemma och precis nattat alla fyra juvelerna :). Så mysigt och ligga jämte dem när de vill gosa. De får en att uppskatta livet trots alla bekymmer <3


Och så här :)

img_0985 (MMS)

Och så här :)


Helg i Blekinge ser ungefär ut så här :)

img_0987 (MMS)

Helg i Blekinge ser ungefär ut så här :)


RSS 2.0