Shopping

Jag och Elin begav oss efter min pluggdag först upp till A6 för att leta reda på utstyrsel till lördag då vi ska ha lagfest. Jag hittade nästan allt mitt och känner mig inte lika stressad.

På bilden ser ni Elin i en fin klänning från myrorna. Haha den är så ful!


Effektiva :)

Jag kom till Micke runt 09.00 jag kom precis hem. Vi har under den här tiden fixat med syftet och frågeställningarna som vi känner oss ganska nöjda med nu (det kommer ändras under arbetets gång). Sen har vi skrivit tre sidor bakgrund samt skrivit ner förslag på intervjufrågor. Det känns som att vi är på rätt väg :)

Under dagen har denna lilla råtta legat i mitt knä och myst :)


C-uppsats

Igår hade vi vår första handledarträff och efter den känns det lite lugnare. Vi har en mycket bra handledare som bara vill att vi ska klara detta :)
Idag blir det skrivande hemma hos Micke och sen kanske det blir träning. Jag hade tänkt vara träningsledig idag eftersom min kropp kändes helt paj igårkväll. Men idag är det lite bättre och ett rehabpass kan det bli på gymmet.
Vi får se sen :)


Efter gymmet

Fick det bli en vitaminboostad smoothie. Den innehåller kesella, vatten, banan, hallon och riven ingefära. Jag ska hålla mig frisk hela hösten! :)


Fredag morgon

Dags för en runda till gymmet tillsammans med Madde. Dagen kommer sen bestå av städning och lite plugg. Ska även försöka bli mer aktiv här. Tjillevippen!


Opps

Madde skickade och frågade om jag var sugen på spinning kl 12 men kl var 10.30 och jag var redan på väg till gymmet. Men varför inte köra styrka först och sen ett spinningpass. Så blev det iaf. Underbart!
Tjejen som hade spinningen idag var grymt bra! Jag älskade hennes musik och hennes peppande ord.
Spinning börjar bli kuuuul :D


Loppis

Loppisfynd 1
Ljusfatet och den lilla vasen (där en blomma ska sitta).


Sista tentan!?

På fredag har jag troligtvis min sista tenta på den här utbildningen :)
Tyvärr är jag inte lika glad att den handlar om det som den handlar om. Det är statistik och det är lite rörigt i huvudet men efter lite tragglande så ska det nog lösa sig ;)


Behöver...

..min sambo här nuuuu. Att jag precis fick reda på att han inte kommer förrän på torsdag gjorde ju inte saken bättre.
Frustrerad är bara förnamnet!!!!


Måndagens middag

Måndagar är inte Eddie hemma så jag fick laga till något själv.

Jag slängde ihop en god sallad som innehöll bladspenat, tomat, avokado, kiwi, fetaost, och någon sockerärta. Till det blev det kyckling insmetad i pesto samt en kvargsås blandad med lite pesto.
Jag kan säga att jag definitivt lyckades med kvällens middag :)


Helgens överraskning

I fredags när jag skulle sticka till träningen plingade det på dörren. Inte tv-licens gubben igen tänkte jag och skruvade ner tvn. När jag väl öppnade stod dessa två underbara godingar utanför. Min bror med familj hade kört från Mörrum för att överraska mig :)

Jag har haft en underbar helg med massa bus och mys :)


Lemon curd

Jag har hittat ett nyttigare alternativ till lemon curd och jag älskar att ha detta i min frukost på morgonen eller i min smoothie. Det är en frisk smak och jag älskar det :)
 
Du behöver:
2 ägg
3 äggulor
1 dl stevia strö
1 dl pressad citronsaft (ca 1,5-2st)
1 msk rivet citronskal
1 msk smör (det går bra utan)
 
Du gör så här:
Koka upp citronsaften och stevia. Ta av från plattan och låt svalna något. Blanda i äggen, gulorna och citronskalet. Låt sedan det SJUDA (OBS; inte koka) under omrörning tills smeten tjocknat. Ha i smöret och smaka av. Häll upp i en burk och förvara i kylskåpet.
Njut! :)
 
 

Kvällen i bilder

Efter träningen väntade detta på mig :)


....

Idag tänker jag på dig och vill inget annat än att träffa dig. Saknar dig såååå mycket <3


Morgonen

Startade jag med en morgonpromenad. Dagen kommer jag spendera med statistik böckerna för nästa vecka är det dags för min allra sista tenta :)


Yesterday

Innan träningen igår var jag och min sambo lite rastlösa vilket åstadkom detta. Vi bara låg i soffan och pratade om allt möjligt. Jag älskar kvalitet tid med min kille <3


It works

Igår innan jag gick till träningen la jag fram denna disktrasa. När jag kom hem från träningen var all disk borta. Alltså funkade budskapet bra :)


Morgonpromenad

Mina morgonpromenader får mig på andra tankar. Jag tänker och funderar inte lika mycket när jag mix megapol i öronen. Vilka underbara personligheter de har som jobbar där. Idag fick Anders Timell mig att dra på smilebanden flera gånger.

Tyvärr försvann den lätta känslan när jag klev innanför dörren. Jag var visst tillbaka i verkligheten...


Träningsfri dag

Idag fick vi vara lediga från handbollen eftersom vi varit iväg och spelat hela helgen. Så himla tråkigt att det är just en måndag vi blev lediga eftersom min fina kille inte är hemma på måndagar. Jag fick träffa honom någon timme igårkväll efter en hel helg borta och vi ses inte förrän imorgon kväll. Jag saknar honom!


Tacksam!

Jag är oerhört tacksam att jag kan komma hem till denna underbara kille varje kväll. Han är underbar och jag vill alltid ha han vid min sida! Han förstår mig och säger även till mig på skarpen i vissa lägen då jag behöver höra det. Men nu förstår han mig. Han förstår hur jag känner och hans förståelse för mina framtida beslut har han även stor förståelse för, vilket gör att jag kan ta mina beslut utan att känna mig dum. Min kille får mig att må bra i alla lägen och jag är oerhört glad att han är min...
 
Min familj är även den bästa och jag är så tacksam att alla finns i mitt liv och jag skulle inte klara en dag utan er.
Sist men inte minst älskar jag mina vänner otroligt mycket. Jag uppskattar varje minut tillsammans med dem och jag vet vilka som är mina vänner för de finns i mitt hjärta dygnet runt.
Jag har helt enkelt fått några av mina bästa vänner här i Jönköping och jag älskar att umgås med dem på min fritid...
 

RSS 2.0