En dag imorgon också

Ja jag ligger redan i sängen. Som jag skrivit innan är jag för tillfället en trött tjej och imorgon blir en lång och händelserik dag. Jag ska klippa och färga håret kl 10. Kvällen innefattar först jobb 16.30-21 och efter det 35 års kalas/fest. Sen hem och nana eftersom vi åker redan 08.15 på söndag mot Eslöv för match. Ingen vilohelg här inte. God natt!


Love

Kan man ha en bättre pojkvän!?
När han kom hem från jobbet hade han även med sig den här fina blombuketten :) Jag älskar honom!


Trött Ida

Jag har varit trött nu ett tag. Skulle kunna somna var som helst. Så idag gick jag till Apoteket för att köpa mig lite vitaminer. Den på bilden fick det bli. Nu ligger jag i soffan o vilar innan sista handbollsträningen den här veckan.


Träningsvärk

Japp så är det. Träningsvärk i ungefär HELA kroppen. Efter vårt TRX pass igår har jag nu grym träningsvärk i triceps, biceps, axlar, baksida lår och lite i magen. Men jag får väl inte sticka under stolen med att det är ganska gött med träningsvärk också :)

Idag har jag kört ledigt från träning för att imorgon igen köra två pass. Men nu blir det fika på Kaffe Paus *mums*.


TRX

Klockan ringde tidigt i morse för det var dags för gymmet med Maja och Nypet. Vi var tyvärr inte så motiverade idag. Vi satt under uppvärmningen och diskuterade vad vi skulle köra idag. Ibland kan det kännas lite segt när man inte har några nya idéer på vad man ska köra på gymmet. Så vi bestämde oss för att fråga om det fanns någon instruktör som ville hjälpa oss och visa lite övningar med TRX.
Till oss kom en vältränad instruktör :)
En vän till mig har en blogg där hon skriver mycket om TRX och hur bra det är. Klart man blir nyfiken!
Jag ångrar mig inte att jag testade det för nu tror jag att jag är fast:)

För er som inte testat på detta träningsredskap måste göra det! Jag ska fasiken köpa mig en sådan när jag är mamma om X antal år. Kan bara sätta upp den i trädgården.
Det finns 300 övningar som man kan använda TRX med. Tror nog det bara är och använda sin fantasi.



Vg på tentan. Det ni! :) Underbar känsla t...

Vg på tentan. Det ni! :) Underbar känsla trots en ganska enkel tenta :)


Jag har läst igenom anteckningarna en gång...

img_1313 (MMS)

Jag har läst igenom anteckningarna en gång till. Kl 08.00 skriver jag första tentan den här terminen. Jag är nervös! Alla som gjort den säger att den är ganska lätt men det gör ju mig ännu mer nervös. Efter tentan väntas fika och helg :) Inte vilken helg som helst heller. Sara,Jempa och Empa kommer. Fan vad kul!!!!!!


Startade morgonen med en promenad i ösregn...

img_1310 (MMS)

Startade morgonen med en promenad i ösregnet. Nu blir det frukost time Idag blir det två surdegsmackor, smoothie och te. Tentaplugg står på schemat hela dagen lång innan kvällskursen väntar ikväll. Ha en bra dag :)


Dagens vinst slutade med 20 bollars vinst ...

Dagens vinst slutade med 20 bollars vinst :). Tror det kommer bli en bra säsong :)


Igår var jag på Ullared med Maja och Madde...

img_1303 (MMS)

Igår var jag på Ullared med Maja och Madde. Himla trevligt och tre påsar fick följa med hem. Något i påsen var dessa kuddfordral och jag tycker dem är så fina :)


Denna fina lilla eldstad blev inköpt i hel...

img_1287 (MMS)

Denna fina lilla eldstad blev inköpt i helgen. Den pryder just nu vårt vardagsrum och jag ser den passa in i vårt hus som vi ska ha någon gång :). Är mkt nöjd!


Pappa är på besök :)

img_1282 (MMS)

Pappa är på besök :)


kan något vara vackert samtidigt som det är sorgligt?

Jaa det kan visst det. Kolla in den här länken. Ni kommer helt klart vi berörda.

http://smallpigart.se/show/annastefan/


Livet är orättvist

Jag sitter hemma och blir bara mer och mer irriterad över att jag inte kommer någonstans med min hemtenta. Sen blir jag så sjukt irriterad på mig själv att jag ens blir irriterad över en jäkla hemtenta. Det är ju fan bara en hemtenta. Jag har nu bestämt mig för att leva för dagen, men hoppas på att jag kommer leva länge ändå.
Gick förbi ett dagis idag där de hade halvstång.  Alltså jag tror inte Jönköping har förstått hur tragiskt allt detta är än.
I helgen kommer min Pappi, bror, sambo och jag ska ta vara på varje ögonblick!


kärlek till mig familj

Ta tillvara på alla dagar med era nära och kära. Man vet fan aldrig när de rycks bort från dig. Älskar min familj något oerhört och jag kan inte föreställa mig smärtan om någon skulle ryckas bort.
Ikväll lovar jag att här i Jönköping är det väldigt tyst. Jag lider mycket med Livs familj. När jag gick förbi hans hus häromdagen hängde det massvis med ballonger utanför. Antar att det hade varit barnkalas.

Usch vad tragiskt!

Det har blivit måndag igen. Jag gick och l...

Det har blivit måndag igen. Jag gick och la mig 21.30 igår. Helt slut! Snart bär det iväg till skolan och ikväll blir det jobb. Ska bli kul och komma tillbaka till jobbet och hälsa på :)


Jag tyckte att jag var välförtjänt av ngn ...

img_1267 (MMS)

Jag tyckte att jag var välförtjänt av ngn ny tröja eller blus. Dessa två hittade jag på Gina tricot och jag är nöjd :). Kanske sätter på mig en av dem ikväll när det är biodags :)


Dessa sköna och snygga löparskorna sitter ...

img_1264 (MMS)

Dessa sköna och snygga löparskorna sitter på mina fötter i höst :)


Frukostmys på Björngatan idag :) Jag ska s...

img_1262 (MMS)

Frukostmys på Björngatan idag :) Jag ska strax dra mig vidare till Friskis för förmiddagsmys med fina tjejer. Vi ska tagga morgondagen!


Så här glad är man när det är fredag  och ...

img_1261 (MMS)

Så här glad är man när det är fredag  och sista skoldagen :) Off till skolan :)


Familjen och vännerna

Jag var hemma senast i början av sommaren. Jag börjar sakna min familj något outhärdligt. Mina små sötungar ska vi inte prata om. En kram och puss från dem gör att man får en sprudlande energi och glädje. 

Även mina vänner hemma saknar jag något otroligt mycket. Snart kommer troligtvis Jempa, Empa och Sara upp och jag ska krama dem så hårt. Om någon månad gifter sig Annabella och då ska jag ju hem :)
Söt (hanna) ska bli mamma och jag har nog inte riktigt förstått det än. Jag och hon övningskörde ju nyligen (nej, inte lagligt). Du fyllde ju nyligen 18år lilla tjejen. Eller 22!?
Kidde min fina vän. Hans underbara peppande och omtanke klarar man sig ju knappt utan.
Erica får jag ju snart träffa och hon ska få en stor kram för snart lämnar hon staden igen :(.
När jag kommer hem önskar jag alltid att jag ska vara hemma i några veckor så att jag hinner träffa er alla. För det är ju inte bara de jag har nämnt utan massor av andra.

Jag har något att se fram emot. David, Cilla och Pappi kommer om två helger. Som jag längtar!


RSS 2.0