Vad jag inte gillar min kropp med alla ska...

img_0524 (MMS)

Vad jag inte gillar min kropp med alla skador. Känner mig som en gammal kärring och jag är endast 24 år. Är det värt det?


Waynes+sol=kärlek Solen värmer gott här på...

img_0521 (MMS)

Waynes+sol=kärlek Solen värmer gott här på uteserveringen :)


Vi laddar inför barmarathon och det kommer...

img_0518 (MMS)

Vi laddar inför barmarathon och det kommer bli en sjukt bra kväll!!!!


Barmarathon :). Nu kör vi. Jag har inte dr...

img_0517 (MMS)

Barmarathon :). Nu kör vi. Jag har inte druckit sen nyår så kvällen kommer bli magisk haha. Skål!


Sandra och jag har mysdag :). (Sandra vill...

img_0499 (MMS)

Sandra och jag har mysdag :). (Sandra ville dock inte vara med på kort).


Ser fram emot morgondagen då jag kommer ti...

img_0242 (MMS)

Ser fram emot morgondagen då jag kommer tillbringa dagen/kvällen med kära Sandra (eller som jag kallar henne, Sanda). Det här med ljudet R är inte riktigt min grej. Dagen startar iaf på gymmet. See you tomorrow!


Annabella & Mogge är två fina personer. Sa...

img_0201 (MMS)

Annabella & Mogge är två fina personer. Satt precis och tänkte på dem och hittade samtidigt denna underbara bild som är från förfesten innan Fridas examensfest. Älskar er!


Kaffe paus med sötnosarna Bella och Sandra...

img_0496 (MMS)

Kaffe paus med sötnosarna Bella och Sandra. Jag fick inte ta en bild men busig som jag är tog jag en i smyg hihi


Mamma & Barmarathon

Mamma har nu åkt hem efter två nätter hos mig i Jönköping och vi har haft det mysigt :) Tack så mkt för allt mamma. Det har blivit så mkt finare i lägenheten  nu. Älskar dig <3

På tal om min kärlek till mamma så är det barmarathon nu på lördag:)
Jag har tyvärr inte kunnat medverka på de två andra pågrund av skador. På den förra hoppade jag på kryckor och hade gips. Martina tyckte jag skulle följa med och hon skulle köra mig i en kundvagn hela kvällen haha, men det hade nog inte blivit så bra. Jag ska iallafall vara med nu på lördag och jag längtar :)



SKÅL!

Så här ser delar av toaletten ut. Lila är ...

img_0495 (MMS)

Så här ser delar av toaletten ut. Lila är fint:)


Gårdagen spenderades först på gymmet där j...

img_0467 (MMS)

Gårdagen spenderades först på gymmet där jag stötte på några VM-spelare. STORA var dem hehe. Kl 15 spelade B-laget mot Karlshamn och detta var ju såklart viktigt att se. Samtidigt som Bella och Maja var me denna match. Kortet överst är på Tilda när hon skulle visa sina finesser med sin jacka. Nu ska jag snart bege mig till skolan för kursstart i idrott efter ett hårt gympass:)


Jag och Frida gjorde stan idag. När man in...

img_0464 (MMS)

Jag och Frida gjorde stan idag. När man inte har pengar hittar man såklart hur mycket som helst. Monki hade sjukt bra rea! En fika på espresso house hann vi med iaf :). Så himla kul o träffa henne iaf. Kvällen till ära är vi barnvakter. Tacosen uppäten och nu äter vi chip & godis :)


Frida är här och fläker i soffan :). Erica...

img_0461 (MMS)

Frida är här och fläker i soffan :). Erica har varit här också och kollat handboll. Erica hade räknat gångstegen från hennes port till min och det var 58 steg. Sen var hon ju tvungen att räkna trappstegen också och det var 68 trappsteg. Ni som nu är snabba i huvudräkning kan ju räkna ut det :). Nu öppnade vi precis fönstrena och sa godnatt till varandra. Vilket sjukt liv vi har haha


Så här nära bor jag och Erica varandra. Fö...

img_0456 (MMS)

Så här nära bor jag och Erica varandra. Fönstret högst upp och i mitten av bilden är ericas vardagsrum. Jag ser när hon gått o lagt sig eller om hon är hemma. Alltid lika spännande hehe..


Idag har vi det sista i denna hektiska kur...

img_0327 (MMS)

Idag har vi det sista i denna hektiska kurs. Nästa vecka börjar vi med ny kurs och jag ska läsa Idrott :). Igår kväll mådde jag inte så bra, men efter en kväll och natt nerbäddad är det nu bättre. Idag går jag 8.30-10 och direkt efter där ska jag på 25min massage. Underbart! Det bästa av allt är att Frida kommer med bussen kl 16. Direkt från Stureplan haha. (hon är lite fin nu när hon jobbat med Idol ;)).


Ojoj. Mina knän va dem gör ont och min fot...

Ojoj. Mina knän va dem gör ont och min fot. Iaf det senaste som var skadat. Jag och Erica pratade om det innan att det e sjukt att man ens håller på med en sådan här sport när man har så ont. Istället intalar man sig att det kommer nog alltid vara så resten av livet. Sjukligt egentligen, eller?


Snyggt!? Jag vill klippa mig nuuuu...

img_0438 (MMS)

Snyggt!? Jag vill klippa mig nuuuu...


Herregud! Snart är det jag som ska iväg oc...

Herregud! Snart är det jag som ska iväg och åka skidor. Hur ska detta gå!!??


Denna vecka är en hektisk vecka för min de...

Denna vecka är en hektisk vecka för min del. En omtenta på lördag (krycktiden och skadetiden sätter sina spår). Problemet är att jag inte börjat plugga så mkt än. Därför stannar jag hemma imorgon från skolan och missar säkerligen en bra föreläsning. Dagens föreläsningar har varit skolans bästa ever :)


Sandra och jag i kinnarp!

img_0436 (MMS)

Sandra och jag i kinnarp!


KORT?

Ska jag bli kort igen? Ingen som har ngt tips på hur isf? Skulle verkligen behöva lite råd här nu...

 

Så här såg jag ut när jag var kort. Men tänk er brunt hår nu ist hehe...

Håller på att måla om vårt matsalsbord. Ha...

img_0430 (MMS)

Håller på att måla om vårt matsalsbord. Har bara målat en gång. Får se om det blir bra annars får vi ha det tills vi hittar ngt nytt, men tror o hoppas att det kommer bli bra :). Nu handbollsträning!


MYYYYS

Nu är det tänkt att vi ska hem till Bella och ha Sandra, Bella & Becca mys :)

Förresten så gjorde jag potatisgratäng idag och den blev himmelskt god. Jag kan om jag vill hihi..


Här kommer en bild på Bella & Sandra när vi hade lite ferre tillsammans :)

Vår nya soffa har anlänt. Sååå skön :)

img_0427 (MMS)

Vår nya soffa har anlänt. Sååå skön :)


Bli korthårig igen kanske? Kom gärna med f...

Bli korthårig igen kanske? Kom gärna med förslag om ni har några :). Kommer att vara brunhårig nu tror jag iaf. Trivs som det. Nehe nu träning..


Dagens inlägg går till fina Labbe. Han var...

Dagens inlägg går till fina Labbe. Han var allt en fin morfar till Anna och det är det du måste komma ihåg. Alla de goda sidorna han hade och det kan bli svårt eftersom han bara hade goda sidor. Jag kom o tänka på när jag, Annabella o Lisabella är på förfest hemma hos Labbe o Anita. Vilken kväll! Eller hur? Han har ställt upp i mörrums fotboll så länge jag kan minnas. Vilken hjälte! Mina tankar går till dig Anna idag. Du vet vart jag finns. Love you<3


Köttfärslimpan blev askalas god :)

img_0405 (MMS)

Köttfärslimpan blev askalas god :)


2011 Nu har det nya året kommit och världe...

img_0338 (MMS)

2011 Nu har det nya året kommit och världen gick inte under nu heller. Enligt Jeppsson går vi under den 21/12 2012. Vi får se ;). Kvällen tillbringades hos i påls föräldrarhem på torpa. Mkt bra folk och god mat. De andra gick ut nu medan jag begav mig hemåt. Tråkigt tycker säkert ni men jag mår fortfarande inte riktigt bra sen jag legat sjuk och pallade därför inte.  Jag har även funderar på nyårslöften men jag vet inte om det e ngt för mig. Kanske kommer på ett imorgon. God natt och gott nytt år! (bilden har egentligen inget med inlägget att göra)


RSS 2.0