Stockholm!





Igår blev det bokat och klart. Den 10:e mars går bussen från Jönköping till Stockholm och min lilla Frida. Jag kommer upp kl 18.00 och vid 22 kommer Annabella med tåget. Det kommer bli en riktigt tjejhelg och jag kommer vara bland mina älskade vänner. Som jag längtat!
(Om du läser detta Frida så önskar jag mig ett restaurangbesök på texas. Om du nu inte hittat något nytt favvo ställe;) )


Satt precis och kollade på nyhetsmorgon då de tog upp att det var 25år sedan Olof Palme blev mördad. Jag vet att jag snart fyller 25år. Ni behöver INTE påminna mig!


På tal om Olof Palme så är jag född på hans begravningsdag. Resten kan ni luska ut själva ;) När mamma skulle åka till sjukhuset var hon tvungen att titta klart på begravningen på tv innan hon kunde åka. Jag har hört att det var så iaf. Så viktig är Olof Palme ;)


När mamma var uppe senast fick jag ett vac...

img_0589 (MMS)

När mamma var uppe senast fick jag ett vackert armband av henne som jag har burit idag. Min mamma är helt klart världens bästa mamma. Jag älskar dig! <3


Igår kväll var jag och Erica ute och gick ...

img_0587 (MMS)

Igår kväll var jag och Erica ute och gick i 80min. Vi bestämde oss för att gå inom stan för att fönstershoppa och se vad vi hittar i carlings fönster! Inte okej hehe..


Jag vill HEM!!!!!

Jag vill HEM!!!!!


Jag vill till värmen nu. Det skulle vara v...

Jag vill till värmen nu. Det skulle vara världens bästa födelsepresent!


Åldersnoja

Rubriken talar för sig själv. Jag vill inte fylla år snart. Jag vill inte bli ett år äldre för när jag gått över 25år är det inte alls långt kvar till 30år. Usch vad hemskt det låter. Tycker inte det låter lika hemskt på andra människor utan bara på mig. Jag menar inte att livet skulle ta slut vid 30 men man måste på något sätt bestämma över sin framtid.


Vill alltid vara 24år!




Denna fina kofta har min älskade mamma sti...

img_0579 (MMS)

Denna fina kofta har min älskade mamma stickat till mig. Idag ska den användas :)


Snart 20år...


Jag fyller snart 20år och tänkte därför lägga ut en liten önskelista :)



*Jag är precis hemkommen från Bella och hon har två skit snygga filtar som jag bara vill ha. Försökte hitta en bild men hittade ingen. De är köpta på coop och är vita och sjukt sköna.

*En svart väska jag kan ha på både fritiden och i skolan, En liknande väska du har Sandra :)

* Även ett träningsställ ute med jacka och byxor. Något liknande detta.



SOC W GAIT JKT S11 WHITE  / CORALL


SOC W GAIT WIND THS BLACK
*Öronhängen eller smycken över lag skulle sitta fint också :)



* PENGAR står även högt på min önskelista.

*Kläder

*Presentkort på IKEA

Jag önskar mig en massa mer. Vill ni veta så hör av er :)

Good night!


Här sitter jag i idrottshuset och pluggar....

img_0576 (MMS)

Här sitter jag i idrottshuset och pluggar. Vi slutar vår lektion 16.00 och vår träning börjar 17.30. Om jag skulle gå hem emellan så hade jag varit hemma runt 16.30 och sen sitta i soffan 30 min innan det skulle vara dags att gå igen. Så jag tog med mina pluggsaker och satt mig i omklädningsrummet för att plugga. Jag lovar att du pluggar för något annat finns fan inte att göra hehe. Snart kommer säkert någon..


Jag och Erica har precis gått en lång morg...

img_0575 (MMS)

Jag och Erica har precis gått en lång morgonpromenad vid Vättern och upp bland alla hus. Vi var ute mer än en timme lång promenad och det var väldigt skönt. En underbar start på dagen. Kl 13 är det dags för lite lektion i B-hallen och sen handbollsträningen 17.30. Ser fram emot kvällen hos Bellis:)


Snart framme i kalmar. Busschauffören har ...

img_0555 (MMS)

Snart framme i kalmar. Busschauffören har kört på de minsta vägarna han hittat så vi har hoppat upp och ner från sätena. Hittade denna underbara bilden på telefonen. Saknar veckan i Vemdalen, men imon får jag träffa underbara klassen igen :). Framme i Kalmar och vi drar på oss löparskorna för en joggingrunda. Matchstart 17.00


Gameday!

Tyvärr är jag inte så taggad för match just nu. Fortfarande så jäkla arg. Vi åker iaf till Kalmar 12.30 för match. I Kalmar kommer min farbror och kusin och kollar. Får se hur mkt de får se av mig på planen bara..

ARG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


....

Bion var bra och helt klart sevärd. Jag tycker nog allt det var en tjejfilm eftersom jag hörde snyftande i biosalongen :)



Det jag kom hem till var mindre trevligt. ARG är jag...


Bio

Idag blir det biomys med dessa tjejer!



Först blir det George kl 19.00 för en kaffe eller två. Vi måste ju prata av oss lite innan det är dags för 2timmars tystnad i en biosalong hehe. Bion heter "Love and other drugs" och verkar vara en tjejfilm som jag älskar :)

Nahe dags och stoppa något i magen och möta upp Erica!

Trevlig kväll!






Mina guldklimpar!

Solen skiner starkt och skönt ute och man kan inte annat än att bli glad. Men idag är en sådan dag jag bara vill ta bilen hem och att alla barnen är hemma så vi kan mysa lite. En kram från Tuvali & Nellie och ett jag har saknat dig Ida eller jag älskar dig hade jag kunnat göra vad som helst för att få av dem nu.







Medan jag skulle vilja busa med mina två pojkar Vilmer & Noah. Att få se och känna deras skratt samt ha dem i min famn skulle jag också kunna göra allt för att få nu.









Jag fick ta de bilder jag hade här på bloggen. Detta är iaf mina guldklimpar.
Faster/moster älskar er!


Hallelujah!

 Igår när jag kom hem från träningen och hade ätit ringer Janne Banan till mig. Han står utanför fönstret och frågar om jag ska hänga med hem till Magnus och plugga. Självklart! Jag och Janne promenerade bort där även Johanna väntade. Det blev kaffe och plugghäng fram till kl 00.00. MKT trevligt! Är så himla glad att jag valde att gå denna kursen just nu. Tror jag fått vänner för livet. Jag njuter varje dag jag går till skolan.

Vi började även med Vemdalsveckan och det är jag också glad att vi gjorde. Nu har vi hela kursen framför oss och det känns som om vi känner varandra innan och utan.


Här är en vacker bild från turen uppe i Vemdalen. Vi gick tur på fjället 1,3mil med längdskidor.

Här är några av ligan ute på partaj i Vemdalen :)

Vart håller erica hus? Ingen hemma!?

Vart håller erica hus? Ingen hemma!?


Faaaaaaan vad jag hatar detta!!!

Faaaaaaan vad jag hatar detta!!!


Trött

Jag somnade klockan 21.00 igår kväll efter en mycket rolig och givande vecka. Att jag går i en grymt bra och rolig klass nu är inget jag tänker gå under stolen med. Vi har varit i Vemdalen med klassen för att ha vinterutbildning. Vi har inte gått i skolan speciellt mycket och när vi väl gjort det har det känts helt okej ändå :)

Nu funderar jag på om jag ska ta tag i träningen igen. Ska snart dra mig till gymmet hade jag tänkt och senare ikväll är det handbollsträning.

Bilder kommer!

Så här bra har jag det i Vemdalen!

img_0562 (MMS)

Så här bra har jag det i Vemdalen!


Jag har nu vaknat för att göra andra dagen...

Jag har nu vaknat för att göra andra dagen i Vemdalen. Dagen börjar med utförsåkning i en och en halvtimme sen lunch och förberedelser inför 6km längd. Längd har jag testat en gång hos morfar och jag kom inte ens upp för backen. Ikväll har vi trivselkväll med klassen :)


Nu har bussen börjat rulla mot Vemdalen. J...

img_0541 (MMS)

Nu har bussen börjat rulla mot Vemdalen. Jag kanske inte kommer skriva så flitigt i veckan. Hoppas alla mina flitiga läsare har överseende med detta :). Vemdalen here we come!


1 år

Idag är det 1 år sedan jag och min Eddie blev ett par. Detta ska såklart firas men inte överdrivet :)
Snart kommer han hem med frallor som vi ska äta och igår fick jag en fin blombukett av honom. Kl 10.00 ska vi åka och spela badminton som han inte kommer ha en chans i. Vidare mot Mullsjö för kalas och god mat :)



Älskar dig <3

Den här älskade buketten fick jag av min ä...

img_0533 (MMS)

Den här älskade buketten fick jag av min älskling idag <3


Jag har inte visat min fina halsduk som mi...

img_0531 (MMS)

Jag har inte visat min fina halsduk som min älskade mamma har stickat till mig :)


När du får oväntat besök..

För inte så längesen gick Erica ut genom ytterdörren för att gå de fåtal meter som är hem till hennes lägenhet. Hon har blivit bjuden på fantastiska snickerskakor och te. Tänkte nämligen lägga ut mitt snickerskakor recept här

Recept

1 jordnötssmörsburk
1dl socker
1dl kokos
2dl sirap

Dessa ingredienser ska kokas upp!
Efter att det kokat ska du blanda i..

8-10dl cornflakes
1tsk vaniljsocker

Du lägger nu ut smeten på en plåt med bakplåtspapper och stoppar in i frysen så den stelnar och det brukar gå väldigt fort. Under tiden kan du smälta 250g blockchoklad. Jag har testat med både mörk och ljus och min röst faller nog på ljuschoklad. När plåten är klar i frysen tar du ut den och smetar över chokladen och stoppar in i frysen igen. Efter ett tag kan du avnjuta dessa vackra skapelser. Helt klart en favorit :)



Eftersom en fågel viskat till Erica att en snygg tjej i en snygg frisyr hade bakat kakor på Björngatan kom hon hem en runda och "hälsade" på haha. Hon är mer än välkommen och det blir bättre om hon är här och äter upp lite av kakorna så jag inte äter upp det mesta själv. Sen är hennes sällskap väldigt trevligt me :)


En liten bild på en snygg tjej. Räckte att bara googla hennes namn så dök hon upp hihi. Läs ericaronnysdother.blogg.se (vet inte hur man länkar, kan någon hjälpa mig?) så får ni se lite till av vår kväll :)

Tack för en underbar kväll min sötis :)



Barmarathon!

Tänkte lägga ut några bilder från barmarathonet. Det blir bara tre stycken här, de andra kan ni se på min facebook.


Vemdalen!

Svar på kommentaren i förra inlägget: Erica det är bara att komma. Du är alltid välkommen!

Nu är det så här att jag ska ju faktiskt åka till Vemdalen på söndag morgon. Jag går just nu en kurs som heter Idrott, lek och hälsa och i den kursen åker man alltid en vecka på vinterutbildning. Jag kan då säga att jag inte åkt skidor sen jag var i Malung med familjen Svensson/Ronnysdother och min egna familj då. Det är X antal år sedan haha. Detta ska bli spännande!

Men vi kommer inte åka dit för att ha fritid i backen en vecka utan vi ska göra många roliga saker under veckans gång. Vi ska exempelvis åka tur på fjället med längdskidor, ha lekar i utförsbacken, åka längdsskidor och kanske ska man testa på snowboarden me..njjaaee :S
Veckan ska bli spännande och jag ser fram emot den väldigt mycket.
Vi ses på After Ski i Vemdalen nästa vecka :)


Har precis bakat snickerskakor MUMS :)

img_0528 (MMS)

Har precis bakat snickerskakor MUMS :)


Morgonen började i tvättstugan och sen en ...

img_0525 (MMS)

Morgonen började i tvättstugan och sen en promenad till gymmet med Erica. Bilden över är i Jönköping city. Fint väder!


RSS 2.0