Jag är kanske bitter..

Här sitter jag oh de andra underbara människor i Hallby är i Eksjö och ska spela beachhandboll. Den roligaste beachhandbollsturneringen som finns och jag är inte med. Bli så ledsen..

Då kanske folk tänker, varför åker du inte med da!?
Jag går på kryckor, har gips. Det blir mycket vandrande från boendet-planerna-centrum fö fest. Hur kul är det för alla andra o anpassa sig efter mig. Solen skiner ju nu iaf så de verkar ju få en hyfsad helg iaf. Kul för dem!!!

Jaa jag e sjukt bitter. Sorry för det! Men är sjukt trött på alla skador nu. När ska man återfå turen?????

Imon kommer TuvaLi och Vilmer..:)


Tung dag...

Idag har inte varit en bra dag alls. Tänker mkt på framtiden med handbollen. Jag vill ju spela!!!! Ibland kan jag till o med känna att varför kunde det inte vara någon annan, samtidigt som jag skulle bli ledsen om ngn annan skadat sig me.

Började med att jag ringde sjukgymnasten imorse. När jag berättar för henne om alla problem så suckar hon mest och jag förstår att allt inte står rätt till. Men som sagt så hoppas jjag innerligt att det är slut på skadorna och att jag kan visa allt det jag kan. Gick sååå bra fram till att jag skadade mig första gången för ca 1 1/2 år sedan. Sen dess känns det som att jag gått på kryckor fram till nu.

Det värsta är ju att mina knän känns skit och jag hoppas hoppas hoppas att det bara är överbelastning. För ärligt talat klarar varken min kropp eller psyke med mer operationer. Kul är ju även att laget ska spela Eksjö beach i helgen och jag har bestämt mig för att stanna hemma. Eftersom jag VILL bli frisk. VILL såå gärna med i helgen oxå. Kommer vara så deprimerad i helgen och tänka på er alla som har sååå fruktansvärt roligt i Eksjö. För det är ett riktigt fylleslag. Just nu känner jag mig som en gammal kärring i kroppen. Kan inte gå i trappor m.m förrän det gör ont.

Jag älskar att träna och vill bara få bort detta gips nu så jag kan sätta igång med rehaben..

19 dagar kvar mina vänner...

Teacher!

Idag har jag varit med på en överlämningskonferens. MKT spännande!!! Fick nästan lite pirr i magen och tänkte mkt på hur det kommer vara första gången jag tar över en etta :) Det handlar då om att förskolelärarna sitter med lärarna som ska ta över deras barn i klass 1. De berättar vilka de ska ha lite extra kolla på osv.

Tänk er pirret i magen då man ska få sin första klass. Jag längtar så. Ser verkligen fram emot den dagen. JIPPIE!!! Känns ju skönt att man e nöjd med att jobba med det man pluggar till.
Samtidigt vet jag att det kommer bli otroligt jobbigt de första åren, men shit (bajs) vad kul :)


Lektioner!

Nu har jag planerat färdigt mina lektioner under morgondagen och torsdagen. Lärare lägger ner otroligt mkt tid på att planera lektioner och aktiviteter. ALL CREDIT TILL LÄRARE.

Nu ska jag iväg på träning..lite armar får det bli :)

The day today!

När jag kom till Gräshagsskolan imorse fick jag reda på att jag skulle ha den lektionen som var tänkt förra veckan idag ist. Och det gjorde mig genast nervös. Jag hade ju som tur va planerat den, men vill ju alltid läsa igenom anteckningarna och sånt innan. Men lektionen gick bra och alla var nöjda :)

Imon ska vi på vandringsdag uppe vid Hallbystugan. Barnen ska gå runt i grupper på 6 km slingan och vi vuxna ska sitta på olika stationer där de ska samarbeta. Mina handledare ska även vara borta i två dagar denna vecka och då ska jag jobba med Bosse. En grym man i sina bästa år haha. Före detta HLK lärare, men det va ju tur att han slutade där för han är alldeles för rolig för att vara där. Så dem två dagarna ska jag ju mer vara som en "lärare". Jag får ju gå in o ha halva klassen medan Bosse har andra halvan. Det ska bli riktigt spännande, men kul.

Ikväll ska jag bara ta det lugnt och planera lite inför veckan. Imon tänkte jag följa med på träningen och köra lite armar m.m.

Återkommer kanske senare..

Tänkte visa en helt underbar bild :)


Käääär

Ida är en lycklig tjej! Eddie och jag är så olika, men ändå så lika och det är kanske bra och inte vara för lika. Konstigt nog har han varit med nu under båda mina skador då jag fått hoppa på kryckor en längre tid. Och ibland kan vi skratta åt det. Har gått mer på kryckor i vårt förhållande än gått vanligt.

På lör ska vi på Beccas 25 års fest. Jag kan ju inte följa med ut senare på kvällen, men Eddie ska hänka på de andra. Det e ju ganska roligt hehe. Har träffat dem en gång inna, men han ville me så varsågod :) En annan får ta taxin hem när de andra går ut :(

Det jag ville ha sagt är att Eddie är en bra kille trots namnet haha :P Nej nu skojade jag bara..



      

Sååååå..

Nu har Annabella klagat lite över mitt bloggande så det är lika bra att uppdatera då. Vet egentligen inte varför jag skaffade en blogg, men det e ju ganska kul ibland haha.

Jag lyckades få en grym influensa natten till i måndags så jag fick vara hemma från praktiken mån-ons. Hade glömt bort hur det kändes o vara så sjuk. Sen fick jag migrän på köpet. MKT mysigt!
Jag har nu varit borta från praktiken i fem dagar och det känns inte bra. Vet att jag kommer få ta igen någon dag, men vet inte hur många. Det är drygt, men jag hade inte på en miljon kunnat "jobba". Kunde inte resa mig ur sängen ens.

Helgen annars har varit lång. I onsdags skulle Eddie kommit, men det va fotboll på tv oh jag har inte den kanalen så han blev hemma. Drygt när man inte kan ta sig till honom på ngt sätt. Torsdagen spenderades med Eddies vänner hemma hos Robin. Där grillade Eddie, Robin och Chrille medan jag kollade tv :P Låter bra va??
Vi kollade film o hade det allmänt gött. Fredagen var vi oxå hos Robin. Lördagen var jag hos Gudmund och träffade min faddergrupp "tomtar och troll". Vi planerade lite inför insparken o skrattade ihjäl oss hahaha.
Filmer ligger uppe på Facebook.

Annars har jag inte gjort så mkt mer. Längtat hem mkt. Samt bytt gips. Nu har jag plastgips som är mkt lättare. Har även fått börja gå på foten. Problemet är bara att mina vadmuskler inte är vana vid det o krampar sig ganska ofta. Inte lätt att stretcha ut med gips :S

Imon är det praktik igen och det är bara två veckor kvar *jippie*. På torsdag kommer även min HLK lärare och kollar när jag har en lektion.

Tjillevippen!!


Familj

TACKSAM FÖR MIN FAMILJ!

Operationen

Fick vara hemma idag oxå från praktiken. Ska även idag försöka sluta med mina värktabletter som gör en helt väck. Kan inte äta dem när jag är på VFU. Ikväll ska jag följa med upp på försäsongsträningen för att checka läget. Får ju damp av att sitta här. Men hoppas innerligt att fler dyker upp denna vecka. Pinsamt!!!
Jag hade mer än gärna sprungit omkring där men spyan i halsen. Så vill någon byta är jag på!
Tycker iof att jag haft tillräckligt med otur med handbollen nu. Dags för lite tur!

Operationen gick väl bra. Tanken var att han skulle gå in och dra åt senorna i foten eftersom han inte såg så mkt på MR:en. När han väl kom in så va den senan (eller taket som håller fast senorna) helt av. Alltså det han trodde från första början. Så han drog aldrig åt några senor för då hade det blivit typ 3 operationer i 1 och det hade jag aldrig pallat. Nu ligger jag iaf med gips. Ska in om två veckor och ta bort gipset, stygnen och få ett nytt gips :( Det dröjer alltså 6 veckor innan jag blir helt fri från gipset.

Nu ska jag ringa mina "vänner" på försäkringsbolaget och min sjukgymnast..






Saknar mina hjärtan..



Kolla in vilka otroliga barn :) Saknar er..

Aj aj aj

Jag har nu skapat mig en ny blogg i brist på annat. Ligger här i soffan och tycker lite synd om mig själv. Klarblå himmel utanför och solen lyser skarpt igenom persiennerna.
Värken i min fot har inte blivit så mkt bättre sen igår. Väntar nu bara till en viss person vid namn Eddie ska ringa. Vi ska åka till Mullsjö idag, men måste först ha lite hjälp här hemma.

Återkommer nog sen..

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0