Året 2011

Vad har egentligen hänt 2011?
Tiden går så sjukt fort!
Självklart har det hänt både positiva och negativa saker det här året.

* Vi har haft en bra start på säsongen.
* Vi har blivit ett starkare lag.
* Jag har sommarjobbat.
* Jag har funnit vänner för livet.
* Jag har åkt skidor i Vemdalen.
* Jag har hängt i Stockholm med mina fina vänner Anna & Frida.
* Jag har firat 1år med min fina älskling.
* Jag har fyllt hela 25 år.
* Jag har börjat lämna blod.
* Tränat mer.
* Haft besök av fina vänner.
* Varit med på ett hejdundrande barmarathon.
* Umgåtts med min fina familj.
* Jag har börjat få åldersnoja.
* Varit på mitt första bröllop <3.
* Jag har varit med om två svåra dödsfall.

Jag tycker året har innefattat mycket men den sista punkten har varit svårast. Jag satt och kollade igenom blogginläggen under året 2011 och då dök en bild upp på fina Karin när vi var på barmarathon. Visst är hon fin?




Ikväll är det nyårsfirande och det kommer bli toppen :)
Jag är lekledare och lekarna är förberedda och klara. Nu väntar vi bara på klockan.

Gott nytt år alla!!!



Maxi

Jag ska aldrig handla dagen innan nyårsafton. Jag tror till och med att det är bättre att handla på nyårsafton. Det var ju för fasiken värre än Ullared. Man blev påkörd av vagnar och folk trängdes vid fläskfilé lådan. Folk! Kan bara skratta åt det nu hehe..


Jobbigt

Det var längesen men idag gick det inte längre. Jag lät tårarna rinna. De rann och jag började inse mer och mer att hon är borta. Eddie höll om mig men det gick inte att stoppa.
Nästa vecka är det begravning och jag ser fram emot samtidigt som ångesten kryper allt närmre. Jag vet att det kommer bli en fin begravning men en oerhört tuff. Igår var det träning igen och det enda jag kan tänka på är dig när jag är där. Handbollen går inte bra för mig just nu. Jag bryter ihop för lilla minsta. Jag har inget tålamod! Om jag hade haft en jobbig dag och inte alls var glad på träningen, då var det du som gjorde att jag blev glad. Du sa fina, snuskiga eller roliga saker som gjorde att man inte kunde låta bli att dra på smilebanden.


Träning

Kl 17-19 kör vi handbollsträning igen. Kommer troligtvis bli tufft men med handboll. Jag skippade gymmet idag då mina ben var oerhört sega efter gårdagen. Gårdagens träning är näst intill glömd..


Dreamteam

Det var handbollsträning ikväll men den vill jag inte just nu prata om..

Efter träningen bar det av mot En italienare och en grek för käk med dreamteam. Jag lärde känna dessa underbara människor förra terminen då vi läste idrott. Vi hängde väldigt mycket och terminen gick alldeles för fort. Vi har varit i Vemdalen, åkt skridskor på Vättern och haft en massa myskvällar. Jag vet att jag alltid kommer att hålla kontakten med dessa fina vänner. En sådan här kväll behövde jag verkligen. Vi skrattade så att hela restaurangen kollade på oss. Jag älskar er! <3


Praktiken

Alla barnen på min skola ritade en teckning åt mig sista dagen. Alla var så otroligt fina men när man får en sådan här teckning bara ryser jag av glädje :)


I did it..

Jag cyklade till gymmet trots dålig motivation och det kändes bra när jag väl va där :). Jag tänkte på dig Karin när jag var där och när jag inte orkade mer så gjorde jag en extra. Du gav mig mer kraft!

Efter gymmet hade darling fixat frulle och sen begav vi oss till Elgiganten. Vi skulle kolla på en kaffebryggare. Vi kom hem med en ny och den heter Moccamaster. Vilket klipp!

Ikväll blir det handbollsträning..


Onsdag

Jag ligger i sängen tillsammans med mitt hjärta. Vi ställde klockan på 07.50 eftersom vi har tvättid 08.00 och jag skulle pallra mig till gymmet. Men vi ligger kvar i sängen. Vi är trötta!
Tanken på gymmet gör mig inte jätte glad idag heller. Jag har värk i benen och inte så sugen..


Tisdag

Löprunda-check! I ett sånt här underbart väder kan det bara vara skönt med en löptur. Efter löpningen blev det styrka på gården tillsammans med matthängaren :)
Nu soffan :)


Fin

Den här fina dörrdekorationen har min älskade mamma gjort till mig. Hon är världens bästa!


Vilodag!?

Jag som funderade på att ha en vilodag idag och bara gå en runda. Men nej jag kunde inte hålla mig så det fick bli en sväng till gymmet. Jag hade en inställning om att ta ett lugnt pass men inte det heller. Körde cross 30 min och sen en cirkelträning för axlar. Cirkelträning är grymt jobbigt eftersom det inte blir lika mycket "vila".
Nu gör jag mig välförtjänt av att ligga i soffan resten av kvällen :)


Inte i julklapp

Dessa två ringarna fick jag med mig hem från mamma. Den till vänster har varit min farmors som jag har fått ärva och den till höger har jag ärvt av mormor. Jag tycker om dem himla mycket :)


Julhelgen

Japp, juldagen spenderades hemma hos min bror i Mörrum och det är jag oerhört tacksam över. Jag hade nog inte pallat gå ut. Mitt psyke hade inte pallat det. Istället satt vi hemma och pratade och drack vin. Nu ligger vi i källaren jag, Eddie, Nellie och Noah. Vi målar teckningar (innanför linjerna). Nellie har sovit jämte mig inatt och det har varit mysigt. Den här helgen har jag umgåtts med de som betyder allt för mig och jag är så underbart glad över det. Tack alla <3


Julafton 2011

Nu är julafton 2011 också över. Jag har haft en fin jul med fina paket och lekar. Jag är toppen nöjd! Tiden går alldeles för fort och därför måste man ta vara på tiden tillsammans med nära och kära. Mina tankar går just nu till Karins familj. Som inte haft fina Karin med sig fysiskt på julafton. Hon har självklart varit med dem på något sätt. Idag har jag fått ont i hjärtat när jag tänkt på fina Karin.
Den här dödsannonsen var i JP idag och den är väldigt fin. Du är otroligt saknad!


Snart julafton

Hemkommen efter julfirande i Mörrum. Vi har firat hos bror min med mamma och imorgon (eller idag) åker vi till pappa och firar. Jag fick fina paket av tomten. Tack :)


Fredagen den 23:e dec

Löprundan är nu avklarad och så även frukosten hos mamma. Nu blir det att leka med bilar tillsammans med Vilmer:)


Vilmer

Jag ligger i mammas säng jämte världens mysigaste 3åring. När han vänder sig om och säger - Jag tycker om dig Ida. Då bara smälter mitt hjärta <3


Jul

Framme i Blekinge. Har varit och hälsat på Anna och Maja en runda och på köpet träffade jag Valter, Hanna och Vivvi. Mysigt! Jag tycker om alla dessa fem mycket. Nu är det mys i Mörrum. Eddie och Noah har redan hittat varandra <3


Tomt

En vecka av tomhet har det varit. Tyvärr kommer det att bli fler veckor av tomhet. Jag satt hemma ikväll och kunde inte riktigt kontrollera mina känslor. Tanken att det är en vecka sedan gjorde mig väldigt ledsen och jag rymde till gymmet (en medicin för stunden).
För er som undrar varför min blogg heter inganilsson ska jag berätta att kära Karin började kalla mig Inga (med tysk accent). Hon sa ofta Inga from Schweden till mig. Karin var en underbar människa. Under mina år i Jönköping har jag upplevt mycket med dig. Vi har varit på mycket fest ihop, men vi har även svettats otroligt mycket tillsammans.
När jag satt och kollade på foton idag där du var med fick jag en känsla av att du inte hade försvunnit. Att du skulle komma ner på träningen nästa gång eller att jag skulle köra förbi dig med bilen när du är ute och cyklar på din fina cykel. Ditt skratt ekar i mitt huvud och dina snuskiga kommentarer lika så. Dina komplimanger har stärkt mig och jag kommer ha med mig dem

Jag är stolt Karin "Norden" "snuskkarin" Nordenberg att jag har fått möjligheten att lära känna dig. Jag hoppas att du kommer vara med oss varje match framöver och att du har tålamod med att vi är ledsna ibland. Saknar dig! <3


Onsdag

Gymmet väntar 09.30.
Fika med efterlängtade Bella kl 11.00.
Upp till A6 för att fixa de sista klapparna.
Hem och baka lite saffransbullar.
Bäst av allt, älskling kommer hem <3


Tomorrow

Min kropp är inte riktigt som den ska. Jag har svårt att somna och när jag ska gå upp är jag otroligt trött. Jag är inte sugen på mat. Jag är inte ens sugen på gotte. Det ska därför bli skönt att komma hem och landa lite, men först ska det bli väldigt skönt att träffa Bella imon. Vi ska prata och fika massa. Jag gillar fika!


Stan

Jag har varit och klippt mig och slingat håret idag. Jag har tagit hand om mig själv och det behövdes. Jag köpte även en julklapp till mig själv trots att jag inte har några pengar, men jag behövde det.

Här kommer före och efter bild..


Happy birthday

Grattis fina Madde som fyller år idag. Hon är en fin vän som jag vet att jag alltid kommer att ha. Hoppas du får en underbar dag idag :)


Fan

Fan vad tungt det är just nu. Jul känns inte ens lockande längre


..

Jag är ledsen men tanken på att gå till träningen idag gör mig illamående. Jag ser inte ens fram emot att träna handboll längre. Lusten verkar ha försvunnit helt. Det är jätte skönt att träffa alla men att träna sig utmattande trött känns inte skoj längre. Idag står det fys på schemat och jag får en klump i magen. Hade det stått handboll på dagens schema hade jag säkert fått samma klump.
Jag ser just nu ingen glädje i att spela. Jag hoppas den känslan försvinner då jag har bestämt mig för att spela för dig resterande säsong.

När ska glädjen för handbollen komma tillbaka!?


stress stress

Jag är stressad!
Jag har saker i skolan jag inte ens skickat in än som skulle varit inne i onsdags. Plus att vi har självstudier den här veckan på en avslutande eximinations uppgift som ska vara klar den 20/1. Men det hade ju varit väldigt fint att ha den klar innan jul, men jag har ingen ork eller motivation. Uppgiften är väldigt stor. Den ska sammanfatta hela kursen så det tar ju inte bara en dag.
Men jag ska inte gnälla..


Fjärde advent

Idag tänkte jag ta tag i det. Idag blir det en runda till gymmet. Jag har bestämt mig. Resterande säsong blir för dig <3


Myyys

Vi måste fika mer med vårt fina lag. Idag var det riktigt mysigt att fika. Det var mörkt ute och det piskade mot glasrutorna. Jag gillar mina vänner. Detta stärker oss! Synd bara att du inte kan medverka med oss fina vän Karin. Jag älskar er <3


Fina fina Karin

Idag har vi varit på herrarnas match där en tyst minut hölls för dig. Det var fint men väldigt jobbigt. Din mamma, pappa och bror var även där. Vi kramades! Men som Gunnar sa när den tysta minuten var klar: Nu spelar vi handboll som Karin älskade.

Det är jobbigt att vara utan dig Norden. Du betyder så mycket för alla <3


Kluven

Jag har väl börjat inse att jag har mist en fantastisk vän. Samtidigt har jag fått behålla min fina kille. Jag är riktigt kluven. Ena stunden är jag så himla glad att Eddie lever och andra ledsen för att Karin inte finns mer. Känner mig då himla dum när jag är glad för att Eddie lever jag vet att jag inte behöver känna så men jag gör det ändå. Eddie har berättat saker för mig idag som jag inte trodde han sett. Jag behöver inte bara ta hand om mig själv och mitt lag utan även Eddie mår dåligt. Jag förstår det om man ser sådana saker han sett.
Vi går igenom en tuff period just nu och igår tände vi ett ljus för dig Karin. Jag satt även dit en cola till dig gumman.

Jag älskar och saknar dig! <3


...

Nu är det inte roligt längre.
När jag kom hem från träffen med laget var jag helt tom. Kände inte så mycket. Nu har tårarna börjat rinna igen. Jag vet att du har det bra där du är nu. Du kan dricka hur mycket kaffe och läsk du vill. Du kan snusa och äta hur mycket chips du vill. Handboll spelar du hela tiden. Jag vet att det är så! Samtidigt vill jag inget annat än att du kommer ner på träningen imorgon som om inget hade hänt. Som sagt har vi bestämt oss för att träna imorgon som bestämt. Karin vill att vi ska träna och hon vill att vi ska till allsvenskan. Vilket vi ska bevisa för henne. Hon kommer fortfarande viska små hjälpsamma tips till oss under matchen.
Karin du var en helt underbar människa! <3


<3

Fy fan vad livet är orättvist! Är nu hemkommen efter en fin stund tillsammans med laget. Älskar er alla!


Lucia

Idag fick jag en fin kommentar som gjorde mig glad. Jag började känna ännu mer att jag valt rätt yrke för framtiden. Den bästa praktiken någonsin :)


Blää

Vet inte riktigt vad jag ska skriva idag. Jag är lite smått irriterad på mig själv idag faktiskt men men..

Gymmet var gött idag iaf. Kommer bli lite gymträning den här veckan..


Fin

Har jag sagt hur mycket jag älskar den här fina killen. Han är bäst! <3


Juluppehåll

Jag vaknade upp idag med ett leende på läpparna. Vinst mot Vinslöv med 1 boll och det känns sjukligt bra. Vi går nu på juluppehåll som seriesegrare med 6 poängs försprång. Det kan dem ha efter alla deras tidningsartiklar. Jag kan ju säga som så att det var inget lag som ville att vi skulle ta hem två poäng. Alla lag hejade på Vinslöv.
Idag är det söndag och det blir en luuugn sådan :)


1år

Ca 1år kvar av mina studier väntar och det känns faktiskt ganska skönt. Nästa termin kommer jag att läsa svenska och sista terminen väntar Lärande 3 där examensarbetet ska skrivas. Jag och killen på bilderna har nu bestämt oss för att skriva ihop. Skönt att ha någon bestämd för man vill ju inte bli ihopsatt med någon dom man inte känner. Jag och Micke lärde känna varandra under idrottskursen. Vi hade läst en termin innan ihop men då umgicks vi inte alls. Nu ska vi iaf skriva ihop :) Vad vi ska skriva om är inte bestämt än men det lutar åt något som har med idrott att göra och kanske något handikapp. Det ska bli trevligt iaf :)

Idag åker vi till Vinslöv för två nya poäng, men det kommer bli tufft..


Amanda Fondell

Fy fan vad bra hon är. Hon har nu vunnit Idol 2011 och det är hon värd. Älskar hennes stil så grymt mkt :) sen är hon snygg med :)
Lycka till!


Snart helg

Gym och handbollsträning har jag genomfört idag. Nu har jag ont i huvudet och längtar tills imorgon runt 14 för då är det helg och endast en vecka till jullovet.

Tjohej


Blä

Mina tre bästisar för tillfället. Vill bli frisk nuuuu!!!


Tisdag

Blää för att vara sjuk. Mår inget vidare men är nu på praktiken. Håll tummarna för att det blir bättre..


Monday

Praktik idag. Jag vaknade imorse av halsont och tung huvudet. Jag tänkte blir jag aldrig frisk? Under eftermiddagen innan jag åkte hem började jag må riktigt dåligt. Så ont i kroppen som jag hade i onsdags och hur hängig som helst. Jag som mådde bra igår :(. När jag kom hem bäddade Eddie ner mig med tre täcken (då fryser man) och två alvedoner. Jag fick lämna återbud till dagens träning och det är inte ofta jag gör det. Så ni kanske förstår hur dåligt jag mådde. Jag mår fortfarande inte bra men tyvärr så måste jag knapra i mig alvedoner imorgon och bege mig till praktiken.
Livet är ibland tufft!


Tjoho

Idag är det andra advent och i vår familj satt vi upp julgranen dagen innan julafton. Men jag kommer ju inte tillbringa så mycket tid häruppe under julen så jag och Eddie satt upp granen idag. Vi är nöjda förutom att den är lite sne hehe.
Vi har även målat lite idag med. Eddie drog sina första penseldrag och det blev ju bra :). Nu är lägenheten upplyst av en massa ljus så ikväll blir det mys.
God kväll!


Andra advent

Nu har jag vaknat efter en mycket trevlig lördag i Mullsjö. Vi fick trerätters som var suveränt gott. Till förrätt bjöds det på en macka med kantarell stuvning på. Middagen av fisksoppa med saffran i. Man fick även lägga i musslor och räkor. Svin god! Efterrätten bestod utav blåbärspaj med vaniljsås. När vi ätit gott blev det julklappsspel. Detta året var det fina klappar. Synd att man inte tog Eddies brors paket för där i kunde man hitta en hotell övernattning någonstans i Norden. Efter julklappsspelet var det dags för ett annat spel som Ewa & Krister fixat med. Det var pengarna på bordet. Himla skoj! Jag och Eddie fick inga pengar med oss :(.

Idag blir det en söndag med målning, lussebak kanske och troligtvis julgransuppsättning. Ha en trevlig söndag och andra advent :)


Idag gäller det

Idag kommer Vinslöv till Jönköping. Gissa om jag är taggad. Idag måste vi visa vårt bästa som vi inte riktigt har lyckats med innan. Serietvåan ska få känna på det riktiga Hallby Dam. Kom hit om ni vågar haha :)


Kvällen innan match

Mina gäster har gått och kvar är jag. Vi har ätit mat och gotte och kollat på idol. Jag är bara så glad att Amanda gick vidare. Vilken tjej! Grattis till Robin också. Jag bjuder på två barnbilder på mig så här på kvällskvisten. Dröm sött och tack för en trevlig kväll :)


...

Den här killen ringde mig häromdagen. Han berättade att jag fick komma på hans kalas. Problemet är att han tror att han fyller år snart. Han fyller år i augusti hehe. Men det är bra Vilmer att du är ute i god tid :) sötis <3


Cykla

Har jag berättat att Nellie lärt sig cykla utan stödhjul? Hon är så duktig! Och söt :)


Fredag

Jag ligger fortfarande i sängen. Hemma idag med. Jag undrar vad det är jag åkt på för nu har jag haft ont i kroppen sen i måndags. Idag är det mycket bättre men fortfarande lite mör. Ska köra till maxi idag och även städa. Hoppas jag inte är helt död efter det. Ha en trevlig fredag!

Här kommer en fin bild på några av mina fina <3


RSS 2.0