Kärlek

Eddie kom hem med dessa fina idag efter jobbet. Han sa att jag förtjänade dem!
Jag tänkte: kul att han tycker om mig trots att jag är dum i huvudet.
Något jag vet är att jag älskar honom!


Helg!

Japp nu är det helg och jag har blivit på lite bättre humör. Jag kan väl fortfarande inte släppa att jag är dum i huvudet men annars är det bra :)
Det är match på söndag och jag ska ladda hela helgen. Vi ska vara sååå bra!
Men innan dess blir det barnvakter ikväll/inatt. Imorgon åker vi till Mullsjö för att lämna barnen, passa på att kolla på Arvid när han spelar innebandymatch och får lunch hos svärföräldrarna. Det blir nog en sväng till fina Karin också <3.


Fan

Vad besviken jag är på mig själv, men måste släppa det nu...


Jaaaaaaaa

Jag kan tyvärr inte skriva så mkt men vi vann. Min kropp är helt väck efter dagar av någon sorts sjukdom och match på det. Men vi vann med 19-18. Njuta idag och börja fokusera imorgon. På söndag åker vi till Göteborg!


Nervööööös

Som fan!


Idag smäller det

Jag har en bra känsla i kroppen. Partille kommer få det svårt ikväll. Vi är obesegrade på hemmaplan och det ska göra ont på dem ikväll. Jag är grymt taggad! Idag mår jag även bättre då jag legat och svettats hela natten. Nu kör vii :)
Men först är det skola och det är roligt att vi inte vet om vi börjar 08.30 eller 10. Så det är bara att åka dit nu snart så får vi se hehe. Ha en bra dag :D


Trött

Min kropp är konstig och det går inte att bli sjuk nu. Jag har ingen feber men har en konstig kropp som verkar demonstrera för tillfället. Jag känner mig väldigt bra emellanåt och ibland orkar jag inte lyfta armen. Tänkte jag skulle vila lite till så får vi se hur det är sen. Träna ska jag i vilket fall!


9 timmar

Japp jag har sovit 9 timmar inatt bara för att jag skulle få sömnen. Jag är fortfarande lite groggy i kroppen men då ska väl tilläggas att jag inte ätit något än. Sitter här med en kopp grönt te och har tagit lite vitamintabletter. Runt 10.00 ska jag ner till bageriet och käka frulle med Maja och Madde vilket ska bli gott. Jag känner att jag måste komma ut lite för att känna hur jag egentligen mår.

Imorgon är det som sagt kval och det ska bli spännande. Igår hade vi lite mentaltsnack efter träningen om matchen. Vilket var toppen! Nu känner man sig mer laddad än någonsin och Partille ska få känna på smärta imorgon :)


Koh Lipe

Vi är framme i Phuket den 20:e december. Vi kommer då stanna i Phuket en natt och den 21:e åker vi till detta paradis. Jag var på Koh Lipe när jag var ute och reste med Linnéa 2006 och då var Koh Lipe ett helt orört paradis. Jag kan säga att den var ungefär 10st turister på ön just då och då överdriver jag inte. Nu har det blivit lite mer populärt men är enligt rykten fortfarande lika vackert!
Oavsett ska det bli riktigt skoj att åka tillbaka dit :)

Vi har bokat den 21:e december - 27:e december på Koh Lipe. Sedan bär det av mot Koh Phi Phi :D


Så här såg det ut när jag var där!





Visst ser det underbart ut? :)


Precis hemkommen

Från Mrs Schlosser!
Några små tjejer har kollat på matchen mellan Kvik Sport-Partille eftersom vi ska möta Partille på onsdag i kvalet.
Fattar ni på onsdag är det dags! Vi ska kvala för att ta oss till allsvenskan och vi kan inte bli bättre förberedda.
En nackdel är att jag har börjat känna mig lite hängig men jag kan lova att det är inte mycket som kommer stoppa mig från spel på onsdag om jag blir uttagen.
Just nu känner jag att sova och äta är nog den bästa medicinen..så god natt!


6 dagar kvar

Om ni inte vet så är det 6 dagar till den 1 april. Då börjar jag på mitt träning och kostprogram som jag ska följa i 30 dagar. Jag tänkte att det här skulle vara slutspurten till mitt slutliga mål som jag har. Vi får se hur det går men jag tror att det kommer gå galant.

April kommer vara en månad i hälsans tecken och jag längtar dit. Det ska bli kul och jag gillar utmaningar :) Samtidigt som det är hälsosamt är det även en tävling där man kan vinna fina priser, men det är inte det som sporrar mig utan det som får mig att längta är utmaningen att lyckas.

Det är fortfarande inte för sent att anmäla sig! Är du sugen: Gå in på www.worldofshape.se


hmm??!!??!?!

Jag har nu gjort klar en skoluppgift och har en kvar. Jag håller på med mitt kapitel av min barnbok och jag har lyckats skriva två sidor. Nu är det bara två sidor kvar, men jag kommer ingenstans. Det är svååårt och jag är kass på att ordbajsa. Men jag ska väl klara av det om jag har klarat av det andra utbildningen har bjudit på :)
Jag fick även reda på att jag fick ett godkänt på min tenta jag hade för ca 1 månad sen. Jag trodde att jag var godkänd men man vet ju aldrig.



Vi hann inte

Åka hem förrän Eddies pappa ville bjöd oss på middag och vi tackade inte nej. Så nu är vi precis hemkomna efter tacos och hus/bilsnack med Krister :)

Nu myskväll:)


Utflykt

Idag har vi varit i Mullsjö hela fina dagen. Innan dess började jag med en morgonpromenad och sen åkte vi vidare mot Mullsjö. Tanken var att vi bara skulle byta däck men sen åkte vi ner till Peder och Catinka där vi fick grillad korv:) Vi blev kvar där i tre timmar. Vi satt i solen och barnen (inkl Eddie och Peder) spelade fotboll.
Nu ska vi åka hemåt och ha en riktig myskväll :)


Saknaden består

Fick nyligen lite panik!
Jag satt och kollade på bilder och så dök du upp Karin. Det bara högg till i bröstet och jag insåg att du verkligen är borta. Du är borta för alltid och om det ändå vore en dröm! En dröm där du bara är borta för ett tag men kommer tillbaka. Alltså jag saknar dig grymt mycket. Jag saknar att möta ditt leende i hallen och ditt högljudda skratt som ekar i rummet. Jag saknar även när du blir så arg på dig själv på träningarna eller när du ger oss/mig tips hela tiden.
Hur faaaaaan kan en sån underbar människa som du bara försvinna? Hur kan det finnas något överhuvud uppe bland molnen om han tar dig ifrån oss?
Självklart kan man tänka så, men jag ska istället försöka tänka att du har det bra där du är nu och att du behövdes där för att göra livet enklare och bättre för dem som är med dig.

Jag säger som flax: Det är inte synd om oss utan synd om de som aldrig fick chans att träffa dig!



Jag sitter och

Kollar på hemnet efter en fin bostadsrätt som är mer likt ett radhus. Jag vill ha en en egen uteplats med grönt omkring. Jag trivs bra i lägenheten vi bor i men vill ha något eget. Om ni har något till mig så säg till :)


Ullared

Efter en tidig morgon för en tripp till Ullared är man nu ganska sleten. Jag är riktigt trött men har fått med mig mycket fint hem :)

Vi tänkte ta oss en liten promenad om en stund. En vända till hemmakväll kan det även bli. Jag får passa på och äta lite gotte innan den 1 april.
Som jag längtar!


Motion

Då blev det ett varv till runt munken tillsammans med min kära sambo. Underbart väder med underbart sällskap :)
Nu har vi precis käkat pasta med fläskfilégryta och druckit ett glas vin. Riktigt gott!


Ute är det fint väder

Japp ute är det fint väder och jag kom ingenstans med min barnbok så jag har nu varit ute i ca 1 timme och promenerat.
Jag har kikat på fina hus och jag har hittat ett ställe idag där jag verkligen skulle kunna tänka mig att bo. Det kostar nog men fasiken vad mysigt det var där.
Jag längtar så otroligt mycket till jag har ett hus att bo i. Gå ut på trädgården och rensa ogräs ser jag till och med fram emot.
Någon gång blir det väl ett hus men jag vill ha ett nuuuuuuuu.....


Fredag

Fredagsmys står på schemat! Jag har varit på gymmet och kört ett pass imorse och sitter nu vi datorn och försöker komma vidare med plugget. Det går tyvärr inte så bra.
Jag tänkte ut och ta mig en runda i det fina vädret lite senare, men just nu måste jag försöka få lite pluggmotivation.

Så jag tackar för mig än så länge.


Present

Jag fick pengar av mamma i födelsedagspresent och ett kort där det stod att jag skulle köpa mig något fint. Jag cyklade ner till stan idag och köpte mig dessa converse. Jag har velat ha dem då länge :). Tack mamma! :)


Trodde aldrig..

..man kunde se fram emot något så mycket som jag gör just nu. Jag längtar till 1april trots jag vet att det kommer bli svårt :)


Glömde bilden på mig


Drama

Idag var det dags att visa upp vårt drama som vi arbetat med. Vi har varit nöjda hela tiden och det blev bra även idag :)
En sak som gick mindre bra var att de barn som skulle komma och kolla på vår teater inte dök upp. Utan vi fick istället spela upp den för våra klasskamrater och några vuxna som hade suttit i cafeterian. Det gick bra ändå :)

Så här såg vi ut. Två karaktärer fattas och det är Lasse och Maja i "Lasses och Majas detektivbyrå".

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1918817/images/2012/pic_195034113.jpg" class="image">


Promenad

Vilken underbar promenad jag precis har gått! Det är sommarkänsla och jag kan inte bli gladare :)


Anmäld!

Så där ja!
Idag anmälde jag mig till fitnessfighten på www.worldofshape.se
Jag kommer under april månad gå på ett speciellt kostprogram och träningsprogram. Det kommer vara träning varje dag och jag är gryyyyyymt taggad.

Är någon mer sugen? Häng på vett ja!


Planering

Thailandsresan är nu bokad och vi har planer hur vi vill spendera vår tid i Thailand. Jag sitter därför nu och kollar på lite olika hotell och försöker få ihop det med dagarna vi är iväg.

Våra planer än så länge:

Framme i Phuket den 20/12 ca kl 16.30.

Första natten spenderas i Phuket.

Den 21/12 tar vi båten till Koh Lipe och stannar till den 27e eller 28e dec.
Vi tar sedan båten till Koh Phi Phi och stannar till den 3e eller 4e (beroende hur vi gör på Koh Lipe).

Sedan bli det troligtvis en tripp till Koh Lanta och där kommer vi göra massa utflykter till fina öar i närheten som vi vill besöka som till exempel Koh Mook.


Vi kommer säkert ändra oss flera gånger men det är värt att kika på det och andra alternativ.


Underbart väder!

Jag är fortfarande lycklig över min dag igår :) Jag vaknade pigg och utvilad imorse och gick då ut på morgonpromenad i det härliga vårvädret.

Idag blir det skolan och kolla på mina klasskamrater när de har drama. Ikväll blir det biomys med mina underbara sambo :)


UNDERBART!

Börjat dagen i skolan och det gick riktigt bra idag. Vi tränade på dramat som sitter som en smäck och vi gjorde klar vår gruppuppgift. Allt flyter på bra helt enkelt :)

När jag kom hem hade mycket post landat innanför dörren. Allt var till mig!
Jag började öppna och mitt leende blev bara större och större. Jag får försäkringspengar av Folksam för alla mina skador jag har haft. UNDERBART!
Jag fick dock "bara" 1% invaliditet, men det räcker gott och väl.

JIPPIE!!!!!!!!!!


Jaaaa

Fasiken vad underbart att jag får tillbaka på skatten. Jag är överlycklig!
Förra året fick jag 0kr eftersom jag var sjukskriven året innan. Därför är dessa pengar välkomna :)
Nu går jag och lägger mig med ett leende på läpparna :D


Trött och nöjd

Tidig handbollsträning idag och det är underbart. Sen var det fint idag när vi även slutade tidigare i skolan så jag hann med lite gym innan träningen.
Nu sitter jag här mätt och belåten :)


Vad hände med våren?

Storm och snöoväder när jag vaknade. Tanken var en morgonpromenad men jag vägrade!
Nu är det kallt igen och jag har hängt undan min vinterjacka. Jag vägrar ta fram den!


Meeeer


Fortsättning bildregn


Bildregn från helgen


Gött

Pustar ut efter 5 km löpning. Vilket underbart väder att springa i :)
Nu välförtjänt soffan resten av kvällen med tacos :)


Brev

Det är alltid kul att få ett vykort eller ett handskrivet brev hem i brevlådan. Detta kort kom idag från min prinsessa TuvaLi & min prins Vilmer <3

Man borde skicka mer brev till varandra :)


Vad är det för en dag?

Jo det är visst min födelsedag!

Det blir gymmet lite senare och sen kör vi bakning :). Vid ca 15.30 går bilen hem mot Blekinge. Jippie :)


Det fick bli en..

Tupplur mitt på dagen. Jag har blivit så himla trött mitt på dagen. Vet inte vad det kan bero på. Jag var iaf väldigt trött även idag så det bli en sväng i soffan...


Kroppen säger ifrån

Shit vad trött min kropp är. Igår vann vi och avslutade serien lite sämre än väntat men vi vann. Ikväll kör jag mitt sista handbollspass för denna veckan. Imorgon blir det ett gympass och sen tar jag en träningsfri helg. UNDERBART!


Visste ni..

Att ett-två glas rödvin per dag gynnar viktminskning och fettförbränning?

Det är så här att alkohol ökar nivån av fettförbrännande hormoner som glukagon och adiponektin. Trevligt tycker jag :)


Plugga var det ja..

Men när vädret är så här fint är man inte sugen på att sitta inne och plugga.

image description

Så det fick bli en promenad runt munken med denna fina tjej.

image description

Nu har jag även hunnit vila lite i soffan innan det är dags för att cykla bort till Elin som bjuder på mat innan samlingen. MYYYYS :)

Kanske ska ta och kolla lite på mina uppgifter nu en stund.....


Intresseklubben antecknar!

Jag har för tillfället min nyttiga månad där jag inte äter något godis, snabbmat eller annat gott. Det har gått över förväntan och jag kan tänka mig att fortsätta ett tag till.

Jag har lyckats gå ner ca 10kg, minskat 10cm runt midjan och minskat 4cm på låren. Detta har inte hänt på en månad men under dessa två veckor jag har haft en nyttig period känner jag mig fastare. Det syns inte bara till exempel på vågen utan jag känner mig mycket fastare.

Idag är det match mot Eksjö borta och det är vår sista seriematch innan kvalet startar. Imorse var jag på gymmet och förberedde mig inför matchen och det ska bli kul att spela.


Nu ska jag ta tag i plugget lite :S


Kvällsmat

Efter träningen blev det tonfisk blandat med krossade tomater. Det var faktiskt ett kort "mellanmål". Imorgon är det sista seriematchen och Eksjö står för motståndet.


Mätt och trött

Nästan precis hemkommen från en promenad runt munken tillsammans med Eddie. Jag har hunnit äta lite pasta med köttfärssås. Snart är det bara 30 min kvar till att cykla till handbollsträningen. Ikväll har tiden gått väldigt fort. Jag som brukar tycka att tisdagar är långtråkiga eftersom vi tränar 20-22.

Nehe åter till tvn en stund till..


Lite sovmorgon

Jag ställde klockan på 06.00 idag för att sticka till gymmet. Men jag var trött i både kropp och knopp så jag låg kvar. Jag har nu istället varit ute på en morgonpromenad i det fina vårvädret. Kl 09.00 ska jag vara i skolan för träff med dramagruppen.

Trevlig dag alla!


Träning

Ikväll gick vi till träningen med en känsla av att vi skulle få springa hela träningen. Det var mycket spring men med boll :). Det var en mycket rolig träning och svetten rann.

Efter handbollsträningen gick jag och Maja till gymmet. Våra ben var ganska möra men vi kämpade oss ner till gymmet där det blev ett benpass.
Efter benpasset gav vi oss själva en stund i bastun. Kvällen avslutades på bästa sätt!!! :)


Kval

Igår runt 17 åkte vi mot Götet för att kolla Kvik Sport-Partille. Något av dessa lagen skulle vi få möta i kvalet. Partille drog det längsta strået och den 28:e mars gästar de oss. Det ska bli spännande att se hur tränarna lägger upp träningarna inför detta mötet.


Min morgon i bilder

Vilken underbar dag! Vilken underbar helg! Jag älskar mitt liv!


God morgon

Fan vilken grymme kväll igår. Idag (lite senare) åker vi ner till Göteborg för att kolla på våra motståndare i kvalet. Matchen är mellan Partille-Kvik Sport och det står mellan dessa två. Matchen är inte förrän 19.15 i Gbg så det hinns med andra saker innan dess :)


Jaaaaaaa

Fy fan vad bra vi är!!! Seriesegern är nu här och vi ska fira ikväll. Imorgon är det nytt fokus på kvalet men innan dess ska vi bara njuta :D


Müsli



1/2 dl matolja (jag använde olivolja)
1/2-1 dl honung
1 msk vaniljsocker
8 dl gryn (havregryn)
Andra nötter

Värm olja, honung och vaniljsocker. Häll sedan i de torra ingredienserna. Se till att allt blir blött!
Strö sedan ut det på en plåt. Sätt på ugnen på 150 grader och låt det vara inne i ugnen 15-20 min. Rör om var femte minut så det inte bränns.

Det är riktigt mumsigt :)
Här kan du välja vilka nötter som du vill ha i. Lycka till!


Knäckebröd!

Här kommer det goda knäckebrödet :)

2dl kokande vatten
1/2 dl rapsolja
1/2 dl solroskärnor
1/2 dl sesamfrön (skalade)
1 dl majsmjöl (fin malet)
1/2 dl linfrön

Blanda i alla torra ingredienser. Tillsätt oljan och till sist vattnet.
Platta ut på plåt med bakplåtspapper och strö på havssalt om du vill.
In i ugnen 1h på 150 grader.

Lycka till!


Tagga match!

Gameday! Vilket betyder att jag var ute på en morgonpromenad. Sen var det mysfrukost med min fina sambo.
Frukosten idag kan nog vara den bästa på länge. Igår gjorde jag egen müsli och egna knäckebröd (recepten lägger jag ut sen). Herregud vad gott det blev. Sen festade vi till det med lite jordgubbar till idag :D


Fredag

Det borde vara fredag hela veckan. Nej men då hade det ju inte varit något extra med fredagarna juu ;)
Jag har haft fredagsmys på lite jordgubbar och vindruvor. God kväll!


Tidig morgon

Kl 06.30 var jag på Friskis och Svettis för ett träningspass. Nu sitter jag hemma med mitt te. Snart blir det skolan en stund. Idag ska vi träna på vårt drama och jag är Emil ;)


Hmmmm??

Betyder det här att jag inte fyller år nästa vecka!?
Jag tar gärna paketen ändå :)


Värk=gammal

Imorse blev det en morgonpromenad men det var precis så att jag kom upp ur sängen. Mina ben värker idag! Det känns som växtvärk. Men så bra är det nog inte ;). Jag funderar på om jag ska ta en träningsfridag idag och vila mina ben. Vi får se sen!

Nu är frukosten intagen likaså mina omega 3 och vitaminer. Så nu är jag redo för skolan..


Frågan är?

Om vi ska flyga till Phuket eller Bangkok. Det som står på Bangkoks minus sida är:
Jag gillade inte Bangkok förra gången.
Vi vill helst hålla till nere i södra Thailand och vi en sväng till Malaysia. Därför blir det många dagar på resande fot om vi flyger till och från Bangkok.
Plus sidan:
Billigare att flyga till Bangkok.
Jag kan ju gilla det den här gången.

Hmmm svårt val!


Träning och skola


Jag gjorde ett besök på gymmet idag. Det blev armar och bröst som stod på schemat. Jag är stolt över mig själv som är på god väg att lyckas med mitt mål. Jag bara vet att jag kommer lyckas:)

Nu har jag pluggat en stund. Vi har riktigt mycket i skolan nu och jag vet inte riktigt hur jag ska hinna.

*På måndag ska en jämförelse och relektion på två böcker vara inne och jag har bara den ena boken.
*Jag ska skriva en barnboksinledning på hela fyra sidor.
*Vi håller på med ett drama som ska vara klart om två veckor.
*Sen läser jag även religion just nu.

Orkar inte!!!!



Fin dag!

Jag hade bestämt mig för att ha en träningsfri dag idag. Jag startade morgonen med en promenad och efter frukosten åkte vi till Mullsjö.
Vi hade bestämt oss för att tvätta av bilen så det blev en tur till Eddies jobb för det.
Efter det åkte vi och hälsade på Karin. Jag tände ett ljus och satt lite hos Karin. I helgen har jag tänkt mycket på henne och vill egentligen bara att hon ska komma tillbaka.
Vi passade även på att gå en runda i skogen innan det var dags för lunch hos svärföräldrarna. Mycket gott!
Det blev även en sväng till Idrottshuset under kvällen för lite handboll och nu är det mys i soffan :)


Upp till bevis

Imorgon kl 09.00 rullar bussen mot Lund där vi tänkt ta två poäng. Det är en viktig match. Om vi får med oss minst 1 poäng därifrån då är vi klara för kval till allsvenskan och vi vinner serien.
Vi har tre matcher kvar och vi ska vinna alla tre. Vi ska bevisa att vi är bäst!
Så upp till bevis imorgon tjejer. Nu spöar vi skiten ur dem :)


.....

Då blev man vuxen igen!


Jag gillart!

Våren är typ kommen och det är underbart :). Det är ca 7-8 grader ute på dagarna och solen skiner. Myyys!
Snart fyller jag även år. Jag hade nog gärna fyllt 25år istället för 26år. Jag börjar få lite åldersnoja och tänker mycket på framtiden. Samtidigt är jag oerhört tacksam för varje dag i livet :D


RSS 2.0