Today

Jag har nu släppt matchen som spelades igår. Jag var så himla besviken på mig själv trots två poäng. Men som sagt har jag lämnat den matchen bakom mig och jag har nu bestämt mig för att göra en riktigt bra träningsvecka.

Dagen idag började jag på gymmet. Hade fortfarande matchen i bakhuvudet så var inte alls motiverad att träna imorse. Men jag är stolt att jag gick dit. Sen var jag på kursstart och då kände jag fortfarande att matchen var med mig. Jag var så himla irriterad. Värre blir det när man har inkompetenta lärare. Herregud alltså!

Kvällen bestod av handbollsträning och då kunde jag äntligen släppa matchen efter ett terapi samtal med söta Sandra. Så nu har jag lämnat matchen bakom mig :)


Välkommen!

Välkommen till världen Valter Vincent Mattsson!




Det känns så overkligt. Min lilla Hanna som jag nyss övningskörde med (säg inget till Bengt polis). Vi kom varandra väldigt nära när hon gick på högstadiet och hon är och kommer alltid att vara en av mina närmsta vänner. Jag är 4 år äldre än henne men trots det har vi alltid varit så gott som på samma nivå. Nu är min lilla Hanna inte så liten längre. Hon har fått en bebbe och precis köpt hus.
Herregud vad tiden går fort!
Det bästa med allt är att hon har fått barn tillsammans med sin ungdomskärlek. Så romantiskt :)

Jag älskar henne så oerhört mycket och jag längtar tills jag få snutta lite på Valter.

Lycka till nu Hanna & Timmie!



Här är jag och Hanna i Gbg. Jag hälsade på henne där när hon bodde där och gick handbollsgymnasiet.


haha





Stolt Mormor och Mamma



Här kommer även en bild på en stolt pappa :)


Gameday

Idag är det match mot Lågan hemma i vår borg kl 14.00. Dags för två poäng. Innan dess står det hotellfrukost på schemat och det ska bli gott. Nu är det bara att börja tagga! :)


ryyyyser

http://www.youtube.com/watch?v=6AzEXVUTNYE

Den här låten ger mig rysningar. Den påminner om min backpacker resa och främst Australien. David Gray spelades mycket där. UNDERBART!!!!


Trollungar

Nu är jag hemkommen från vår lilla minisemester. Igår åkte vi till Trelleborg och hälsade på två av mina fyra trollungar. Jag har saknat dem så mkt! Sen idag var det 35 års kalas i Helsingborg. Så det passade bra att åka ner igår redan.
Nu är jag full med ny energi och imorgon är det match. Taggad till Max!!!!


Bosse Fagberg

Idag är det en speciell dag. För tre år sedan idag fick jag ett oerhört tråkigt meddelande. Bosse hade somnat in och försvunnit upp till änglarna. Jag kom ihåg det som det var igår. Jag var i skolan och ringde mamma och stortjöt. Jag kom ihåg att jag var ledsen samtidigt som jag var otrevlig och arg mot mamma. Jag var arg på hela situationen. Hur kan någon ta honom ifrån sin fina familj? En familj som kämpat in i det sista.

Bosse var exakt så här glad varenda gång jag var hemma hos familjen Fagberg. Han var även lika glad in i det sista då han satt i rullstol och inte klarade sig själv. Jag kommer ihåg när jag var där hemma en gång. Sara eller Jennie kollar posten. De går till sin pappa och säger: Men pappa vad har du nu beställt?
Bosse satt framför tv-shop och beställde hem ibland onödiga prylar, men för honom var det kul. Herregud vad jag skrattade. Då hade han beställt hem en uppblåsbar soffa haha.

Jennie och Sara har blivit två av mina absolut bästa vänner och det kommer de alltid att vara. De har varit så starka under alla åren. Jag kan ju bara säga en sak och det är att Bosse fick avsluta sitt liv på det bästa sättet. Han fick tillbringa mycket tid med sin familj och det kommer både han och resten av familjen bära med sig.

Jag älskar er Sara & Jennie! <3


 











Syskonen Fagberg. FINA!







Tjohoo

Idag är det en bra dag trots att jag var så trött imorse när klockan ringde. Jag är nästintill "ledig" idag, men har ändå varit väldigt aktiv. Dagen började med ett gympass, hem för frukost och sen satt jag mig och pluggade. Nu har jag lämnat in en historiauppgift och har gjort klart didaktikuppgiften i historia. Känns så bra så :) Jag är som sagt nästintill ledig idag. Jag har kin kvällkurs ikväll mellan 16-19. Det känns sådär kul men men.. Jag känner som sagt att det är en bra dag idag trots mulet utanför. Tänkte att jag skulle hinna med en tripp till myrornas innan klockan 14 så jag ska börja tvätta. Som sagt en väldigt hektisk dag.

Gnällig

Jag har lugnat ner mig lite. Men jag blir så arg och ledsen när jag inte får reda på det i tid. När man lever som jag gör försöker man pyssla och greja så att man någon gång kan få ihop tid med sin familj eller hitta på ngt med vänner som man man inte träffar för ofta. Jag har kollat fram till jul hur jag ska göra med hembesök m.m. Jag måste planera!
Jag gnäller inte att jag aldrig är ledig på grund av handbollen för jag vill spela handboll. Utan jag gnäller för att jag vill ha bättre framförhållning..


Hemnet

Är en drog!! Japp ni hörde rätt. Man blir ju beroende av hemnet.se. Jag har nu tillbringat mer än en timme då jag har kollat på lägenheter och hus. Jag vill så gärna ha mitt egna ställe. Där jag kan grejja med inredning och förnya mitt egna hem. Jag kanske ska säga vårat hem hehe. Den enda nackdelen med att byta boende är att man måste packa ner sina saker och bära en massa. Det är bara såååå tråkigt. Nu är det snart dags för träning. Först intervaller och sen handbollsträning..

Irriterad

Japp jag är lite irriterad. Träningen börjar inte förrän 20.00. Jag är så fruktansvärt sugen på något sött och kollar då i skafferiet. I skafferiet ekar det och då blir jag irriterad. Samtidigt är det bra att det inte finns några sötsaker hemma för då hade jag ju suttit här just nu och ätit på något sött.
Jag får ta mig en kopp kaffe nu istället..


Måndagar

Ensam mamma söker är fina saker. Jag gillar det riktigt mkt. Särskilt när det börjar närma sig slutet av säsongen.

Sen måste jag bara säga att det var underbart att Kalmar förlorade sin match igår. Äntligen fick de pisk!!!!


Sleten

Somnade på soffan trots allt. Men efter den powernapen kände jag för gymmet. Idag svettades jag som en gris. Det blev 40min crosstrainer och sen triceps och rygg. Nu har jag avnjutit en underbar thaigryta så nu förtjänar jag att lägga mig i soffan och bara dega :)


Fina dag

Vaknade upp av att solen lyste så vackert in genom persiennerna. Man får då lite dåligt samvete om man ligger kvar. Jag och Eddie bestämde oss då för att gå en runda och jag föreslog munken. Det var en underbart fin promenad med en underbart fin kille. När vi kom hem var det frulletime och vi bestämde oss för att göra scones (nomnomnom). Nu är man trött och skulle jag lägga mig ner skulle jag nog troligtvis somna in djupt. Vi får se vad dagen har mer att erbjuda :)


Vinst

Igår hade vi match hemma mot Växjö. Vi vann och jag är oerhört glad över det. Det kändes bättre igår än mot Kalmar :).
Efter vinsten var det dags för lagfest hos Thilda. Det var en mycket trevlig kväll med fina tjejer :). Jag och Maja hängde med småttingarna till centrum och vi röjde. Klockan slår 01.00 och maja kommer med idén att vi ska testa schlagergolvet på olearys. Så det gjorde vi. Det var riktigt skoj! När det stängde följde jag och Eddie lilla Elin hem så hon kom hem säkert. Sen somnade man gott..


Faaaan

Usch vilken hemlängtan jag har. Vill bara hem just nu..


Paket :)

Är precis hemkommen från skolan efter en dag full med grupparbete. Jag är trött i huvudet. När jag kommer hem ligger det ett fin paket innanför dörren. Min älskade mamma hade skickat upp ett jätte fint armband. Jag blev glad och lycklig. Tack världens bästa mamma <3


Rita

Det här har jag åstadkommit under min dag i skolan idag. Intressanta föreläsningar som egentligen skulle ha varit seminarium. Helt onödig dag i skolan. Men jag saknar mina prinsar och prinsessor <3


Onsdag!

Sitter redan på föreläsning. Trots intressant rubrik på häftet nedan så kan jag säga att det är sjukt tråkigt. Kommer nog inte kunna hålla ögonen öppna. Idag tänkte jag vara träningsledig. Ikväll blir det middag med svärföräldrarna och Malin och Johan. Eftersom de två sistnämnda ska på backpackerresa i 7 månader så bjuder svärföräldrarna på hej då middag ute ikväll. Det ska bli trevligt :)


Trötter

Åhh herregud vad jag bara vill lägga mig i soffan och sova en stund. Men om ca 30min ska jag cykla på träning. Ikväll står intervaller och handboll på schemat. Just nu är jag inte sugen men det är för att jag är trött. När jag väl cyklar till träningen piggnar jag till och jag blir mer sugen.


Träning är kul

Gymmet är avklarat och just nu intar jag min frukost. Det var inte så jobbigt att stiga upp imorse som jag trodde. Gött nu efter :). Strax skola!


Bestämt mig!!

Jag kan ibland tycka det är jobbigt att stiga upp för att gå till gymmet men när jag väl är där är det underbart.
Jag har nu bestämt mig. Jag är inte nöjd och hoppas på förändring till anna och morgans bröllop :)
Imorgon hade jag tänkt stiga upp tillsammans med Eddie för att sticka till gymmet då 06.00.

Nu blir det temadag på skolan och sen hem för att tagga handbollsträningen.

Tjillevippen!


Blää

Efter 11 timmars sömn trodde jag att den här jäkla matchen skulle vara borta. Vaknade inatt när mannen kom hem från krogen och kunde inte sen somna om. Jag bara tänkte på den här jäkla matchen. Imorse var jag tvungen att ta en morgonpromenad för att rensa tankarna men blir fan inte klokare.
Men nu gäller det att ta nya tag. Är så sjukt revansch sugen. Växjö kommer få lida för detta nu...


......


Gameday

Dags för årets andra bortamatch mot Kalmar. Jag är taggad och nervös på samma gång. Idag ska vi spela en grym match. Om ni har vägarna förbi så spelar vi 14.30 i Kalmar sporthall :)


Fredagsmys

Då har jag gjort mina gympass för den här veckan om jag vill. Vi ska nu ha två individuella pass i veckan plus fyra kollektiva. Jag som pluggar har inga problem med att hinna med dem men värre för de som jobbar. Jag har precis ätit och nu får jag vänta tills det blir handbollsträning ikväll. Efter den blir det tjejmys hos Lovisa :)


Tycks?

Klar eller inte klar? Det är en svår fråga Jag har funderat på om jag ska måla lite mer av huvudbonaden eller ett stort hjärta upp till höger. Jag vet inte. Vad tycker ni?


Det går framåt

Då har jag målat lite till. Men den är inte klar än.


Tavelprojekt

Mitt projekt har nu startat. Så här långt hann jag idag. Fortsättning följer :)


Höst

Dessa fina vantar pryder nu mina händer. Det är min fina mamma som stickat dem. Är de inte fina? :)


Nu kör vi

Imorse var det gymmet med Maja. Sen när jag cyklade hem var det så otroligt fint väder så jag tog en halvtimmes powerwalk.

Nu blir det frukost. Idag är det hallon med blåbärsfil och lite kesella kvarg. Två ägg och kvinna vitaminer. Så nu kan jag inte klaga på att dagen inte börjat bra :)


Tisdag

Tisdagen är över och det har hunnits med endel. Imorse hade jag tenta och den gick galant. Efter där satt vi med ett grupparbete och nu ikväll har jag tränat. Det jobbiga jag känner är att jag är så himla trött hela tiden. Jag ställer klockan för att stiga upp i tid men så fort klockan ringer ställer jag om den.
Men imorgon ska jag och Maja till gymmet så då måste jag ju gå upp :).
Det känns som att jag är trött sen i lördags då det var party men snart borde jag väl ha återhämtat mig!?


Lördagen var en underbart rolig kväll. Så ...

Lördagen var en underbart rolig kväll. Så roligt har jag nog inte haft på länge. Men det tär på kroppen oxå. Tack för en sjukt bra kväll girls :)


Usch vad trött jag är ingen fest på ett ta...

Usch vad trött jag är ingen fest på ett tag nu.


Kärlek

Jag och Eddie har nu bestämt oss tror jag. Vi vill skaffa en till familjemedlem och vi vill ha den i vår. En sådan här liten varelse vill man inget annat än ha. Jag är förälskad i dem svarta mopsarna <3. En liten Ester kanske!?


Mystorsdag

Morgonmys i soffan tillsammans med en kopp te. För att se skolan positiv ibland så kommer jag sakna dessa morgnar mkt. Så här lugna morgnar kommer jag nog inte kunna uppleva sen. Idag blir det skola till 16.30. Frågan är när man ska tentaplugga!!!!


Onsdag

Idag har det varit en bra dag. Började morgonen med ett pass på gymmet med Maja. Sen lyxade jag till det med lunchmys med Johanna, Lovisa och Micke.
Sen blev det dock mindre mys eftersom vi satt oss i bibblan för att tentaplugga några timmar. Dagen i skolan avslutades med föreläsning 16-19. Nu sitter jag i soffan och kollar på efterlyst och har precis käkat kvällsmat.


Blää

Jag är så sjukligt trött på skolan för tillfället. Vill bara vara klar nu och gå vidare i livet. Vill tjäna pengar och hitta på saker. Iof tjänar lärare inga pengar men kan hoppas på en löneökning innan jag är klar. Jag kommer bli behörig lärare i naturvetenskap, svenska, idrott och SO i årskurs 1-6. Vi får hoppas att någon skola vill ha mig bara. Sen har jag tänkt mkt på vart jag vill bo. Vill jag flytta hem? Eller har jag skapat mig ett liv här? Vad vill min man göra? Jag är för tillfället i en tänkperiod. Jag och min kära karl har iaf bestämt oss att vänta med mopsköp till våren. Så nu försöker jag hitta kennels som planerar valpar till våren. Jag vill ut och resa med någon gång. Kanske när jag precis tagit examen? Jag tänker och planerar oerhört mkt. Säkerligen kommer inte alla tankar slå in men några kanske. Jag känner iaf att jag vill gå vidare i mitt liv snart. Jag känner mig redo för det. Jag vill även att min mamma ska komma upp snart och att jag snart kan åka hem och mysa med alla nära och kära. Känner att jag skulle behöva en vecka hemma, men det går ju inte. Har inte varit hemma sen midsommar :(. Nu blev det mkt babbel här. Så nu Karin har du lite att läsa ;)


Tenta igen

Hemkommen från skolan och nu tänkte jag sätta igång med lite tentaplugg. För att få lite energi gjorde jag mig en kaffe och tilltugg fick bli geisha. Jag har ju hällt uppe från godis o dylikt ett tag men har nu börjat släppa på det lite. Jag tar nu någon godisbit ibland när jag är sugen. Jag försöker ändra min livsstil på lång sikt och då måste jag få fika ibland. Nu blir det böckerna en stund.


Söt

Skulle dra upp persiennerna och vad ser jag inte om en mopsvalp. Herregud vad liten och söt den var. Shit vad jag vill ha en, men frågan är ju om jag ska vänta eller slå till nu :S


Återfunnen

Min försvunna t-shirt är återhittad. Så himla skönt. Inga böter för Ida inte :)
Idag känns det som en bättre dag. Tänker dock mycket på en sak. Jag kan inte riktigt bestämma mig hur jag vill. Ena dagen vill jag så mkt och andra dagar vill jag mindre


Vinst


Nytt

Fixat lite hemma och så här blev det :)


Nyklippt

Då är man nyklippt och nyslingad :). Skönt! Så här blev det iaf. Om någon timme blir det dags för jobb. Får hoppas tanterna och gubbarna gillar min frilla ;) Trevlig dag i det underbara vädret! :)


RSS 2.0