Jag lever

Men jag har för tillfället inte så mkt att skriva. Eller saker att skriva har jag men jag har just nu tappat motivation till att blogga. Vi får se hur det blir!


Vila?

Japp idag är det jag som tar en vilodag från träningen. Underbart skönt! :)


Jobbtime

Idag var det återigen dags för lite jobb. Jag har städat medan Linn och Emmelie har bakat cupcakes till fredagsmyset på fredag. Visst ser dem goda ut?
Ni ser även Linn in action här ;)


Underbara ledighet!

Sitter nu i soffan och har precis käkat god frukost. Imorse var jag ute på promenad samt gymmet så nu är jag fit for fight den här dagen. Idag ska jag kolla OS, upp till Stadium och kolla skor sen en runda för att handla innan det är dags för handbollsträning :) På bilden ser ni dagens frulle :) Underbara ledighet!


Saker blir inte riktigt som man tänkt sig..

Bodil (Karins fina mamma) bjöd hem oss på grillning igår kväll. Det var en underbar kväll med mkt skratt och endel eftertänksamhet. Vi spelade teater försökte hitta städer (jag och Madde var sämst). Den här kvällen hade troligtvis inte blivit av om Karin hade funnits men det är klart vi hellre hade velat att hon fanns med. Men gårdagen har gjort att jag ser saker och ting mer från den positiva sidan. Vi saknar dig Karin <3


Dags för ett jobbpass..

..som slutar 16.30 (lång dag). Kvällen kommer spenderas hos Bodil i Mullsjö :)


Jobbhelg!

Idag kl 14 börjar jag min jobbhelg och går av på söndag kl 20. Min sista jobbhelg är det även :) Det kommer bli en bra och trött helg då jag har andra inplanerade saker. Men nästa vecka är det jag som är ledig hela tre dagar. Jag börjar med måndag och tisdag sen jobbar jag onsdag för att sen vara ledig torsdag och jobba fredag :) Jag har alltså saker att se fram emot så helgen kommer gå fort! :)


Torsdag och ledig :)

Ögonen öppnade sig strax efter kl 07.00. Ge Svea mat och ut med henne en runda innan jag gick iväg på en 40 min powerwalk för att möta upp Bella 08.30. Jag och Bella har inte träffats på länge och det var jätte kul att se henne :) Det blev hotellfrulle på Victoria och en massa mys :) Under resten av dagen har jag varit iväg och kollat på födelsedagspresent till Eddie och även gått och drömt mig bort på Ikea o Mio. Nu blir det fix i lägenheten, OS och senare handbollsträning :)


Mina syskon!

Mina syskon betyder oerhört mycket för mig. Jag älskar dem! <3


Sista dagen!

Dags för lite jobb och det blir det sista passet innan en dag ledigt. Japp imorgon är jag ledig och det ska bli jätte skönt :) Mer om vad jag ska hitta på imorgon berättar jag sen :)


RSS 2.0