Hundvakt!

Min syster med familj är uppe hos morfar i Norrland och lämnade då av Svea här. Svea älskar att mysa och det är ju bra eftersom jag också älskar det :)


Första handbollsträningen

Den var jobbig! :) Men vilken underbar känsla det var. Nu kör vi :) Ikväll är andra passet men jag jobbar ikväll men det är då sista dagen jag missar på grund av jobb :D


Snart...

Snart är det dags för att åter ta en nyttig månad eller två. Har inte riktigt bestämt mig än hur länge men jag är sugen på att utmana mig själv :)


Kvällen

Kommer spenderas hos nypet med massa andra fina tjejer. Snart beger jag mig :)


Ledig = dåligt väder

Jag låg ute och solade en stund men sen kom det där molnet. Molnet som skulle spricka och ur det skulle en massa vatten komma. Så det var bara att gå in. Efter lite tjurande bestämde jag mig för att rycka upp mig. Det blev 5 km löpning i både dugg och spöregn. Underbart när det var klart! :)


Lördag 28/7

Finns det ngt bättre än tidiga morgnar med en massa mys och när man inte har någon tid att passa? Det är helt underbart! Imorse var jag och Eddie ute på morgonpromenad. Vi gick inom torghandeln där vi inhandlade rökt makrill, blåbär, hallon och jordgubbar :) Nu sitter vi och har mysfrukost :D


Det kommer mera

Här är fler bilder sen gårkvällen :)


SFF = ..................

= svärföräldrarfritt! Vi åkte till Mullsjö efter jag slutat jobba. Vi lånade svärföräldrarnas hus för lite mys och grillning i kvällssolen :) Det var underbart!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1918817/images/2012/pic_5012f291ddf2b3158e000027.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1918817/images/2012/pic_5012f2a3e087c35b8d000219.jpg" class="image">


Maaaat

Jag älskar mat! När vi åker och storhandlar blir det ofta mycket mat som kommer med hem. Lika så blev det igår när jag var tvungen att handla eftersom kylskåpet ekade. Nu är kylskåpet fyllt igen och ingen är lyckligare än jag :)


Snabbesök

Igår fick jag lite snabbesök av dessa två sötisar. Det första de kommer och viskar i mitt öra är: kan vi inte ha en hemlis idag? GÅ TILL GODISAFFÄREN! Vad gör man inte för sina prinsar och prinsessor <3 Nu ligger vi i soffan och myser. De ska köra vidare mot Norrland nu på förmiddagen och jag ska iväg och träna.


Kvällsmys

När jag kom hem från jobbet ikväll möttes jag av detta! :) Eddie och hans lillasyster har stått och fixat sushi och det var underbart gott :)


Solen är framme

Innan jag börjar jobba kl 15 kör jag lite sol. Jag har legat ute på gården nu i ca 30 min och är redan rastlös. Men lite till ska jag nog stå ut ;)


Ledig dag idag

 
Jag var ute och resten 06/07 och har alla mina bilder på skivor. Det har inte blivit att jag har framkallat några, men idag på min lediga dag har jag gått igenom två av mina sju skivor. Jag har även beställt hem 150 kort och fler kommer det bli till albumen.
När jag har suttit och kollat igenom bilderna har jag fått rysningar. Rysningar av känslan som infann sig när vi satt vid en lägereld eller när vi fick se alla otroliga stränder samt solnedgångar.
Jag längtar såklart tillbaka till alla vackra ställen och till alla fina människor jag har träffat, men jag skulle nog inte vilja göra om samma resa just nu. Jag tror dock inte att jag hade känt så om jag inte hade gjort resan.
 
Resan var det bästa och roligaste jag gjort :)
 
 
 
 
 
Otroligt vackra stranden på Fiji :)
 
 
"Tjejligan" har precis hoppat The Nevis (bungyjump på 134 meter).

Duktiga mamma

Dessa finingar värmer mina fötter mycket bra en kväll som denna. De värmer inte bara bra utan de är sjukt fina också :D


Dagen tog aldrig slut..

Idag jobbade jag lite extra eftersom jag egentligen skulle varit ledig. Jag var hyfsat pigg imorse och jag skulle ju bara jobba till kl 13. Men det hände lite saker på jobbet som gjorde att jag fick stanna kvar. Eftersom jag "bara" skulle jobbat till kl 13 så får man ingen rast. Det betyder alltså att jag inte hade ätit ngt mer än frukost tills jag kom hem kl 15. Nu är jag helt slut och har nu bara två jobbdagar kvar innan lite ledighet :)


3 av 7 dagar kvar

Då kör vi lite jobb till för att sen åka hem och träna, äta, sova. För att vidare jobba två dagar till. Kämpa Ida!


Underbara middag

Idag avnjöt vi pannkakor till middag :) Det var underbart gott och nedanför ser ni en av mina pannkisar där jag har kesella och hallon på :D


På väg till

Järabacken! Jag och vattenflaskan är på gång men mina ben är tunga idag. Det blev i vilket fall som helst en grymt bra backträning tillsammans med Elin :) Vi mådde illa efter den sista backintervallen och det är precis så det ska kännas ;D


Onsdag kväll

Jag spenderade min onsdag kväll tillsammans med två av de finaste tjejerna Madde och Maja. Vi skulle på bilbingo för första gången och det gick väl sådär innan vi förstod att det fanns ett system på brickorna haha. Vi hade iaf väldigt trevligt och det måste vi göra om :D


Helt slut

Jag låg i soffan och trodde aldrig att jag skulle orka med ett träningspass. Men jag visste att jag var tvungen då jag har ett visst antal pass i veckan som ska göras. Idag blev slutdistansen på intervallerna (inräknat uppvärmning och avslutning) 1 mil. Jag sprang 60 min på löpbandet och var helt slut efter. Men vilken underbar känsla!


Sängen väntar

Kvällens pass gick alldeles utmärkt. Nu är det dags för fem tidiga morgnar i rad. Peppa peppa ta i trä :)


6 av 7 dagar kvar

Jag ser bland annat på Facebook folk som räknar ner dagar till de ska ha semester. En annan räknar ner dagar till man får en dag ledigt. Jag hoppar in extra på fredag och får då jobba sju dagar i sträck. Jag gräver inte ner mig för det. Jag trivs på mitt jobb då det till exempel är fina kollegor som jobbar där :). Det gör allt så mycket lättare! Idag börjar jag kl 15. Efter kvällen är det "bara" 5 dagar kvar :) På måndag är det jag som är ledig!


Östersjöfestivalen

Det är vecka 29 och den årliga östersjöfestivalen går av stapeln hemma i Karlshamn. På den festivalen har man varit på sen man var liten. Jag kommer ihåg när jag skulle sova hos farfar när jag var liten. Vi två var ute på festivalen och åkte karuseller :) Mycket alkohol, skratt och vänskap flödar på denna festival. Jag har tyvärr inte haft möjlighet att medverka de senaste åren då jag har jobbat. Jag kan väl inte säga att jag saknar att supa fem dagar i rad utan jag saknar alla vänner. Det är många vänner som kommer hem till just denna vecka. Hoppas att alla får en underbar vecka! :)


Usch

Efter mina grymt jobbiga intervaller kände jag en konstig känsla i kroppen. Kroppen blev tung och den värkte. Jag får hoppas det blir bättre nu efter att maten och en Ipren har landat i magen :)


Så där ja..

Min enda lediga dag skulle jag ha på fredag. Men varför ska jag vara ledig när jag kan jobba? Så nu har sex av sju dagar kvar på jobbet denna veckan. Kämpa Ida!


Åter en jobbvecka

Den här jobbveckan blir så där rolig. Jag jobbar mån, tis, ons, tors, lör, sön. Det kommer bli en tuff vecka men inte omöjlig :) Sen efter denna vecka har jag gjort halva tiden och har halva tiden kvar att jobba. Alltså fem veckor kvar idag!


Söndag

Dagen startade med sovmorgon och följdes av en 5 km löprunda. Sen åkte vi till Mullsjö. Vi var ute och plockade kantareller och sen hittade jag endel blåbär som kastades in i munnen. Vi avslutade dagen med att äta en kantarellsmörgås innan vi begav oss hem för filmmys :D


Trelleborg

Varit i Trelleborg fredag till lördag. Det blev mys med fina ungar och sen blev det kalas för mina syster. Hon har ju nämligen fyllt 35år :)


Åter jobb

Ska strax åka och jobba lite. Endast två dagar kvar på jobbet innan lite ledighet. Det är lite svårt att gå upp och sticka till jobbet när världens finaste ligger jämte och snarkar :) Trevlig dag!


Två dagar utan..

Idag har jag lyckats hålla mig i hela två dagar utan något onyttigt haha.
Bra Ida!
Det är helt sjukt att man under sommaren är så sugen på en massa goda saker. Jag är sugen på glass, godis, kakor m.m.
Jag har inte tryckt en massa varje dag utan det kan vara att jag bara ha smakat något, men det har alltid varit något. Men nu har kyckats hålla mig i hela två dagar. Tror dock det kommer brytas imorgon när vi ska ha lite tjejmys, men vad gör det!? Jag tränar ju varje dag :)
 
Kakor är såååå gott!!

Vi gjorde det!

Passade på under regnuppehållet att cykla ner till gymmet. Idag blev det mycket löpband. Jag och Elin såg ut som två dränkta katter, av svett, när vi tog oss hem :)


Ösregn!

Just nu ligger jag i sängen efter några timmar på jobbet. Tanken var att jag och Elin skulle ta oss till Hallbystugan och köra backintervaller men vädret är inte det bästa. Vägarna är typ översvämmade och gå ut finns inte ens i tankarna. Träna är jag som ni märker inte sugen på alls just nu men jag måste få in ett pass idag. Kanske får kolla över kalendern och se om det finns någon lucka över någon annan dag :)


Tack mamma!

Dessa fina shorts har mamma gjort till mig :)


Vilka kämpar vi är!

Sen uppehållet har vi kämpat på och verkligen kört minst 2 intervallpass, 1 backintervaller och 3 gympass. Man får planera inför varje vecka för att få in alla passen men jag har klarat det :) Intervallpassen har jag mestadels kört med Elin och Palm några gånger. Vi kör slut på oss när vi tränar tillsammans och gör dem där sista. Ikväll körde jag och Elin: 5 stycken 460 meters uppe vid Hallbystugan i ett väldigt bra tempo. 5 stycken backe. 5 st acceleration (snabbstarter) på ca 20 meter. Jag är nu helt mör i kroppen, men har idag fixat ett gympass och ett intervallpass :)


Present till mig själv!?

När jag har fått lite mer pengar beställer jag nog den här boken. Eftersom jag älskar att baka så vill jag ha denna. Tyckte även den hade ett bra pris. Så får det nog bli :)


Jag älskar att baka!

Under tiden jag inte har kunnat uppdatera här så har jag hunnit med att baka. Jag har till exempel gjort wedding cupcakes, biskvier, vaniljbullar och havreflarn med choklad mellan. Baka är verkligen en passion jag har :)


Två dagar i Götet :)

Jag och Eddie Hade semester en vecka ihop i sommar. Vi bestämde oss därför för att bo på hotell och bara vara med varandra i två dagar :) Vi hann med shopping, Liseberg och en landskamp mellan Sverige-Japan i damfotboll :)


Fler bilder från midsommar


Midsommar 2012

Här är lite bilder från midsommar som vi spenderade hos pappa :)


Systeryster 35år

Idag fyller min fina syster 35 år. Hon har alltid varit några år äldre än mig och därför har jag alltid tyckt att hon är så gammal. Men ju mer jag tänker på det så är även jag snart där!!!! Jag hoppas hon får en fin dag <3


Tips!

Nu kan jag äntligen lägga upp lite bilder :) Häromdagen testade jag och Eddie att göra pizza på libabröd. Vi använde oss utav vår pizzasten och det var fantastiskt gott. Brödet blev tunt och krispigt :)


Den funkar :)

Äntligen funkar blogg appen :) Nu måste jag bums i sängen för imorgon ringer klockan kl 06.00.


Hemma en snabbis

Slutade mitt första pass på jobbet kl 12.00 och ska strax tillbaka för att jobba lite till. Kl 16.30-21.00 står det jobb på schemat. Imorgon blir det också jobb men då blir det tidig hemgång, 07.00-16.30 :)

Nu vet ni vart jag ska spendera min lördag kväll och söndag dag :)

Semester?

Nehe här jobbar vi och har ingen semester i sommar. Själv jobbar jag ju helgen och har nu avverkat dag 1 av 3.
Jag har min semester över jul och nyår i tre veckor och det får jag tänka på nu :)

Helg!?

Idag är det fredag och för många är det en ledig helg som väntar. Men för min del blir det jobb. Jag börjar idag kl 15.00 och jobbar sen fram till söndag 16.30. Det är bara att gilla läget och tänka på pengarna. Det ska ju regna i helgen ändå så då kan jag lika gärna jobba :)
 
Trevlig helg på er alla :)

Likheter

 
 
 
 
 
 
 
 
Att gå in på internetbanken (Swedbank) och ställa sig på en våg framkallar liknande ångest!

Blev inte riktigt som planerat

Efter vår backträning igår var det dags för lite mys i Munksjöparken. Vi tog med oss lite filtar, vin, mat och grill för att spendera kvällen i sommarsolen. Det var helt underbart!
Efter ca två flaskor vin och lite öl för killarna bjöd Eddies syster hem oss på förfest och vi var inte sena på att tacka nej. Jag, Eddie och Robin tog oss upp till Malin för lite mer vin och häng.
När alla skulle gå ut kände jag och Eddie oss nöjda och tog oss hemåt.
 
Som sagt blev det inte riktigt som planerat igår kväll men vad gör det när vi hade väldigt trevligt!? :)
 
 

Mina ben värker..

Igår var det dags för ett intervallspass tillsammans med Elin och Palm.
Tjejerna hade bestämt att vi skulle springa minskande och stegrande intervaller.
Alltså vi sprang på 85% i 3 min, vila 30 sek.
Sprang 2 min, vila 30 sek.
Sprang 1 min, vila 30 sek.
Efter ett block var det vila 1,30 min.
Sedan stegrade vi upp till 3 minuter igen för att sen gå neråt igen.
Detta var sjukt jobbigt!!!!!
 
Så idag var det dags för ett backpass tillsammans med Eddie.
Mina ben vägde flera ton!
Trodde aldrig att jag skulle klara mig igenom passet men eftersom vi var två som pushade varandra gick det vägen :)
Imorgon är tanken att jag ska ta ett intervallpass. Jag hoppas innerligt att mina ben blir lite lättare under natten.
 
Så här ser mitt liv ut just nu: träning, jobb och massa mys.

Blogg.se appen

Det är tråkigt när appen inte funkar :(
Idag börjar jag inte jobba förrän 15 och har redan hunnit med ett gympass och en promenad. Tänkte även hinna med en fika med Eddie och grabbarna som har semester :)
 
Hoppas er dag blir bra :)

RSS 2.0