Hur bra har vi inte det nu!?!?!?!??

img_0776 (MMS)

Hur bra har vi inte det nu!?!?!?!??


Så här bra gick tentan idag :) Vi trodde i...

img_0763 (MMS)

Så här bra gick tentan idag :) Vi trodde inte vi skulle klara den men 76% blixtrade vi på och jag fick mitt första VG på en tenta. Om jag är nöjd!? Vi ska fira med en löprunda i solen och sen lyfta lite skrot i Magnus garage.


Tenta idag och så här mkt ser jag fram emo...

img_0736 (MMS)

Tenta idag och så här mkt ser jag fram emot det.....


Träning!

Bestämde mig redan på väg hem från träningen igår att nu måste jag köra igång min egna träning för jag vill se framsteg i träningen när försäsongen är slut.
Jag bestämde mig därför att gå till gymmet imorse och passade på att fråga Erica om ho var sugen att föja med eftersom jag hade en gratis biljett. Det är så himla bra att träna med någon och särskilt Erica :)


Så här kan det se ut på gymmet. Vi körde två övningar biceps och sen körde vi ett rejält magpass. Innan styrkan sprang jag och Erica körde crosstrainer.

I helgen när vi hade besök var vi ju även på A6 en runda. Efter att jag nu börjat ta över Eddies mjukiskläder passade jag på att köpa en egen fin mysdress på Bik Bok för halva priset :)
Erica ville så gärna ha bilder på den när vi kommit hem från träningen så det var bara att ställa upp som modell IGEN ;)



Nu ska jag fortsätta tentaplugga lite för imorgon är det tenta som gäller. Tjillevippen!


Träningen är avklarad och den var jobbig. ...

img_0762 (MMS)

Träningen är avklarad och den var jobbig. När vi kon dit säger Claes att det blir beep test och spänsttester och alla bara jublade (not). Men nu är det klart och kroppen är lagom trött :). På bilden ser ni mina fina nya te muggar som jag fick i födelsedagspresent. Jätte fina!!!!!!!!!!!!


Nu har alla barnen försvunnit och här sitt...

img_0739 (MMS)

Nu har alla barnen försvunnit och här sitter jag själv. Har haft en underbar helg med en massa goa skratt. Snart åker jag hem och då ska vi mysa igen :)


Mina prinsar & prinsessor har äntligen kom...

img_0726 (MMS)

Mina prinsar & prinsessor har äntligen kommit <3. Här har de fått gotte av faster/moster Ida. Vad gör man inte för dessa små varelse!? :)


Så klart är jag super nöjd med min frilla....

Så klart är jag super nöjd med min frilla. Alltid så när jag varit hos Becca :)


Efter bild

img_0720 (MMS)

Efter bild


Nu ska jag klippa mig och tänkte därför bj...

img_0713 (MMS)

Nu ska jag klippa mig och tänkte därför bjuda på en före bild ( sjukt ful).  Tjihooo :)


Imorgon kommer allisammans hit och jag län...

Imorgon kommer allisammans hit och jag längtar såå. Dock kommer dagen imorgon bli ganska hektisk eftersom jag ska baka, göra 4 smörgåstårtor. Det kommer säkert bli bra :) Jag ska även klippa mig imorgon, äntligen!!


Vill egentligen ut och springa men får väl...

Vill egentligen ut och springa men får väl kanske ta det lite lugnt idag så jag kan springa imon. Vi får se hur jag gör :)


Dags för handbollsträning. Idag ska jag fö...

img_0708 (MMS)

Dags för handbollsträning. Idag ska jag försöka ta det lite lugnt eftersom jag hade feber igår o inte riktigt mådde så bra i magen  känner mig inte tillräckligt kry för träning men ska ta det lugnt. Jag måste klippa mig! Tur att jag har bokat tid med min nuvarande favoritfrisör på fredag då :) Får ju passa på nu innan hon försvinner. Ska jag åka upp till Sthlm varje gång jag måste klippa mig då!? Det blir dyrt..


Idag är det inte mkt med mig. Fyyyy för at...

Idag är det inte mkt med mig. Fyyyy för att vara sjuk...


25 år fyllda!

Det har varit dåligt med uppdateringar men har varken haft tid eller lust faktiskt.
Men som många vet fyllde jag faktiskt hela 25 år i onsdags den 16:e mars. Jag hade sen en tid tillbaka bestämt mig för att gå på hajk sittningen den dagen och det gjorde vi. Vi började hemma hos Emma (Limpan) ca kl 14. Sen var vi på sittningen träffade vi på denna sexiga man.....



Sittningen var bra men maten var under all kritik. Vi fick två korvar i bröd var och det blir jag ju inte mätt på. Snarare än aptitretare än middag!
Jag var iof väldigt glad ändå och drickan var god iaf hehe.



Kvällen slutade iof väldigt tidigt. Jaa jag börjar bli gammal!

Jag gillar min overall mkt, särskilt nördmärket :)


Mina fina glas har jag på mig idag. Snart ...

img_0702 (MMS)

Mina fina glas har jag på mig idag. Snart blir det handboll i idrottshuset.


Är detta ett skämt!???? Jag som bara har v...

img_0694 (MMS)

Är detta ett skämt!???? Jag som bara har väntat på att kunna använda min skinnjacka och nu kom det snööö. Hatar just nu snö!!! Snart dags för skolan och lite barngympa med små söta barn :)


Dagen med stort D

Imorgon är dagen kommen. Saknar det där pirret man hade i magen kvällen innan the big day. Egentligen har jag det pirret fortfarande eftersom paketer är det bästa jag vet :)
Men frågan är då vart har alla dessa åren tagit vägen!? Det som jag alltid kommer att ha med mig är såklart min livs resa. Det är det bästa jag gjort och jag trodde att jag aldrig skulle våga, men jag klarade mig igenom den. Sååå sjukt stolt!
Lite bilder under min resa i många olika länder tillsammans men många fina vänner.











Vi hade världens bästa resa ever :) Saknar alla vänner som vi träffade dock.

Förra året firade jag min födelsedag tillsammans med min fina kille, Mamma & Nellsan och det såg ut såhär :)






Jag tänker efter på mina 25år som mänsklig varelse men kommer egentligen inte ihåg så mycket. Det enda jag tänker på just nu är vad som kommer komma på posten imorgon. Att mitt skelett kommer sluta växa imorgon ;) Att Palme begravdes imorgon för 25 år sedan. Paket är ju inget jag räknar med imorgon eftersom jag kommer fira min födelsedag med familjen nästa helg igen.

Dagen med stort D kommer spenderas på kåren imorgon kväll för jag ska på sittning och bli full. FULL ska jag bli :)


Den här fina tjejen och hennes lillebror h...

img_0684 (MMS)

Den här fina tjejen och hennes lillebror har nu kommit hem från Thailand och  hon kom hem med fina flätor i håret  Snart kommer dem upp hit. Vi ska ha mys och vi ska köpa godis :). Saknar mina älsklingar mycket men snart är det dags att mysa i någon dag <3


Ni kan numera kalla mig Hallby Inga även n...

img_0636 (MMS)

Ni kan numera kalla mig Hallby Inga även nästa säsong. Imon kör vi ett bänkpress pass igen :)


Stockholmsweekend

Jag och Anna var hos Fridis i helgen. Frida bor i Stockholm där hon just nu pluggar lite kurser men annars är hon en megakändis som hänger på Stureplan och umgås bara med A-kändisar.

Hehehe..Frida pluggar faktiskt just nu men har jobbat med bland annat Idol förra säsongen. Frida bor på Södermalm i en underbart fin etta med sjuuuukt bra läge :)
Vår helg spenderades mestadels på stan där vi fikade, shoppade och besökte slottet. Vi var på slottet igår (söndagen) kl 14.00 och såklart har Victoria och Daniel varit där kl 12.00. Varför ska jag ha sådan otuuur??????????

Tänkte lägga upp lite bilder så ni får se lite av vå weekend!




Converse är INNE


Vi gick till Olof Palmes mordplats och kollade upp mot trappan för att se om vi såg Christer Pettersson. För han lever väl? haha


Vackra Maja följde med ut och åt på Vapiano


Vi höll på med kameran på telefonen haha



Tack för en underbar helg min vänner och för mina presenter <3


....

Hemma efter en helg i Stockholm. Vi har hunnit med mycket under helgens gång men har inte tid att berätta om det nu. Det kommer senare :)

Snart skolan!!!


Ja nu ligger vi i sängen och är trötta eft...

img_0663 (MMS)

Ja nu ligger vi i sängen och är trötta efter ca 2 timmars dansande ute. Haha vilka pensionärer vi är men men...  Saknar min pojke nu. Jag har haft en underbar helg men det ska bli skönt att komma hem till honom.


Dagen i Stockholm har tillbringats i slott...

img_0660 (MMS)

Dagen i Stockholm har tillbringats i slottet och i gamla stan. Himla mysigt! Nu laddar vi för utekvällen :)


Sitter just nu på Vapiano och har smällt i...

img_0653 (MMS)

Sitter just nu på Vapiano och har smällt i oss lite mat. Gott va det :). Maja har även joinat oss och det är himla trevligt :)


Fridas fina lägenhet. Sjukt bra läge! :)

img_0644 (MMS)

Fridas fina lägenhet. Sjukt bra läge! :)


Framme i storstaden. Ligger nu i Fridas so...

img_0642 (MMS)

Framme i storstaden. Ligger nu i Fridas soffa med ett glas vin. Bilden är tagen utanför Fridas lägenhet som ligger asfint på söder i Stockholm. Här skulle jag kunna bo :)


Kolla in denna fina flicka. Sitter nu i bu...

Kolla in denna fina flicka. Sitter nu i bussen på väg mot Sthlm där jag ska mysa hela helgen :)


Imorgon..

Åker jag till Sthlm och som jag längtar. Kommer bli en toppen helg :)
Troligtvis kommer jag inte blogga så mycket under helgen, men något inlägg ska jag försöka få in. Snart dags för lite gym men Magnus, Johanna och Jan Banan. Vi ska till Magnus privatgym som han har i sitt garage :)


Kvinnodagen!

Dagen började med en dag i skolan med världens grymaste klass :)
Dagarna går så mycket fortare när vi drar våra skämt. Allt från Benjamin, solsidan till internskämt. Vi slutade första lektionen 11.00 pch vi kom på att vi började andra föreläsningen 13.00 så vi bestämde oss för att fira kvinnodagen med en lunch på Jensens.



Endast 49kr och vi studenter får äta hur mycket potatis och sås vi vill, bra va??? :)
Jag har ju börjat min nyttiga period i livet så jag försöker tänka lite på vad jag stoppar i mig. Men en saftig biff, god potatis och god sås fick jag fira med en dag som denna.

Några andra i min klass fick för sig att de skulle äta en semla idag också eftersom det är fettisdagen. Jag gick hem och hämtade träningskläder och gick sen dit för att joina dem en liten stund innan det var dags för mig och Erica att boxas.



De fick VIP-lougen på Johans hehe.


Kvällen spenderades på Atlantis först tillsammans med Erica då vi boxades och gymmade lite efteråt. Senare kom Sandra för att relaxa med oss.




Nu är kroppen ganska mör och jag ser fram emot att lägga mig under täcket. Härlig känsla!


Konståkning!

Snart är det dags att åka hem då min lilla guldklimp Nellie ska ha konståkningsuppvisning. Kan inte riktigt förstå att hon börjar bli så gammal nu att hon går på en sport. Ryktet sprider sig även till Jönköping att hon är duktig och vill mycket och hur roligt är inte det da!?


Här är hon i en fin konståkningsklänning. Snart fyller hon 5år också. Nyss var hon en liten bebis juuuu...


Soooola på altanen medan tvätten är i tvät...

img_0619 (MMS)

Soooola på altanen medan tvätten är i tvättstugan i Mullsjö. Ikväll ska jag kolla på Hallbys herrar och sen hem och mysa ner mig i soffan. Fortfarande ganska ont i huvudet, konstigt. Fortsätta sola lite sen dags för hemfärd.


Denna skitunge tillsammans med sin storasy...

img_0040 (MMS)

Denna skitunge tillsammans med sin storasyster är i Thailand och plaskar just nu. Om jag är avundsjuk! Hittade ingen bild med de två tillsammans. Själv sitter jag i bussen på väg mot Ystad där pandora ska krossas. Idag är jag väldigt nervös för min egen del. Hoppas det går så bra som jag tänkt för det blir ju ALLTID som man tänkt sig ;). Hoppas ni får en härlig dag i solen för det verkar som om det är sol i hela Sverige idag :)


Jag håller också mina tummar hårt för att ...

Jag håller också mina tummar hårt för att allt ska gå bra. Vi håller tummarna tillsammans. Det kommer gå bra!


Torsdagen

I torsdags var jag på Zumba och konditions föredrag. Vi fick möjligheten att välja vad vi ville lära oss lite mer om. Man kunde välja mellan till exempel racketsporter, styrketräning m.fl. Jag valde då dans som var zumba eftersom jag har så mycket negativa erfarenheter från det i skolan. Jag kan säga så här att zumba var otroligt roligt. Hon som höll i det motiverade mig något otroligt mycket och jag ser fram emot när jag blir färdig idrottslärare att jag får ha dans. Frågade du mig för några år sedan skulle jag aldrig vilja hålla i dansen. Det står inget i kursplanen om att man måste dansa alla dessa tråkiga pardanser i skolan. Varför inte dansa zumba eller street dance. Det blir så mycket roligare för barnen då.

Jag valde även kondition eftersom jag trodde det skulle vara intressant. Tyvärr pratade han i föra svåra termer och vi förstod inte mycket av vad han sa. Något jag snappade upp var att "power-walk" på plan mark ansågs inte som en sorts träning utan bara fettförbränning, men skulle man gå uppför eller i terräng med vikter så skulle det bli både fettförbränning och konditionsträning.
Sen sa han att om man var ute efter att bränna fett och inte bygga muskler skulle man inte äta direkt efter träningen utan man skulle "svälta" sig någon timme efter träningen. Jag har alltid trott att det bästa är att äta direkt efter träning i vilket fall som helst.


Zumba vill jag göra om :)


Mina prinsessor & prinsar!

Som många vet är mina tavlor äntligen uppsatta och det får jag tacka min fina kille för :)
För er som inte vet fick jag två tavlor på Nellie & TuvaLi på julafton för några år sedan. När jag fick dem blev jag så rörd att jag började gråta. I julas fick jag äntligen två tavlor till på Vilmer & Noah. Började dock inte gråta denna gången, men mina prinsar betyder lika mycket som mina prinsessor.

Alla som känner mig vet hur mycket dessa fyra guldklimpar betyder för mig och därför blir jag så glad när jag får ha mina tavlor uppe.

Prinsessorna

Nellie & TuvaLi


Prinsarna

Vilmer & Noah

LOVE YOU <3


Tack!

Tack så otroligt mycket för ikväll mina kvinnor. Jag blev otroligt glad för min fina present jag fick av er.
Kvällen startades upp i Idrottshuset där vi tränade ett handbollspass. Efter det begav vi oss hem till mig för tacopaj, sallad, vitlöksbröd och fun light att dricka till.

Eftersom jag åt upp efterrätten i söndags fick det bli kanelbullar och frysta chips som iof inte var helt fel.



Jag fick höra finsång med "Ja må hon leva uti hundrade år" och fick även ett PAAAKET :) Älskar paket!
I mitt paket fick jag denna fina klocka :)



 

Tack så otroligt mycket för en underbar afton och en underbart fin klocka.


Tack Erica :)


Tack Bella :)


Tack Sandra (Sanda) :)


Tack Becca :)


Vättern..

Jag och Johanna startade dagen med att förbereda vår uppvärmning som vi ska ha nästa vecka. Det gick skit bra och vi är jätte nöjda :)

Vi kom överens med Magnus att vi skulle ta vara på den otroligt fina dagen när vi var klara med uppvärmningen. Runt ca 15 drog vi ner till Vättern för att se om isen skulle hålla. Tänk er att det gjorde den :)
Det kan vara det bästa under denna vintern. Sjukt underbart var det!

Tänkte lägga upp lite bilder här nedan..







Ser det inte underbart ut?

Kvällen avslutades med fantastiska Janne Banan. Vi var på en föreläsning som hette "Det blir ALLTID som jag tänkt mig!" Där vi skrattade ihjäl oss och åt godis. Jag är sjukt glad att du övertalade mig :)




Vet ni att han fått högsta poäng på IQ testet för att komma in till MENSA :)


Snaaart

Snart får jag träffa mina underbara vänner. Som jag längtar efter dem och saknat dem. Bara att komma till Stockholm gör mig glad. Tänk då hur det kommer vara att både komma till Stockholm och träffa de bästa!


Frida och jag på just Annas födelsedagsfest (tror jag)







Jag var bara tvungen att lägga in denna underbara bild hahahahhahaha. Så sjukt bra kväll :)

Hos denna underbara tjej ska vi få bo. Hon bor mitt i centrala Stockholm (Stockholm är iof väldigt stort men har förstått att hon bor på ett bra ställe iaf).

RSS 2.0