Sjuk

Jag ligger hemma idag med någon typ av feber. Har så fruktansvärt ont i kroppen och är jätte hängig. Jag har kämpat mig igenom två dagar på praktiken med samma symptom men idag valde jag att stanna hemma. Ligger nu i soffan och kollar på bröderna lejonhjärta med en kopp te.


Wedding

Bröllop har jag varit på. Har en massa fina och roliga kort på kameran men har inte lagt in dem på datorn än. Snart så :)


Gameday

Klockan är nu uppe och pryder min vägg. Adventsstjärnorna är också uppe. Sen är det bara granen kvar. Myys :)
Nu är det dags för samling med fina Hallby Dam. Hemmamatch mot Kristianstad står på schemat. Jag känner på mig att det kommer bli en bra match. Ikväll ska jag äta godis. Tjohej


Freitag

Det är fredag och jag är överlycklig. Det är drygt att jobba fem dagar o sen bara vara ledig två. Det skulle varit tre dagars ledighet! På två dagar hinner du ju inte njuta av ledigheten. Nu är det dags att ta bilen till bottnaryd. Slutar runt 13.30 idag o då blir det att hämta upp mannen för att sen köra och storhandla. Ha en bra dag!


Första advent

Julen börjar närma sig och första advent. Idag tjuvstartade jag lite med julsakerna. Har inte hämtat upp dem från källaren än men några saker hade jag redan uppe så satt upp lamporna på balkongen och den lilla lampan i köket. På lördag kommer resten upp


Måla

En vägg till är färdigmålad. Har ordnat med lite idag trots allt :). Snart handbollsträning. Tjoho!!


Erica

Erica, det är väldigt okej att gråta till ensam mamma söker. Det gör jag med :) Saknar dig med gumman och våra promenader. Jag vill komma upp men har ingen ledig helg :( Jag älskar dig och saknar dig mega mkt! <3


Ensam mamma söker

Jag längtar redan till nästa ensam mamma söker. Man blir så glad över det programmet. Somnade gott igår när jag tänkte på programmet. Nu går bilen till Bottnaryd. Idag blir det en kort dag. Men det får jag lida för imon då jag börjar 06.30. Hoj


Praktik

Imorgon börjar första dagen på praktiken. Nu är det 4 veckor på Bottnarydsskolan som gäller. Får hoppas det blir en bra praktik. Man är alltid lite förväntansfull och nervös dagen innan för man vet aldrig om man klickar med sin handledare. Jag har haft två praktiker där jag har trivts riktigt bra och en där jag trivts mindre bra. Hoppas hoppas min handledare är bra!
Nu blir det sängen för att orka gå upp imon. Good night!


..

Nu är gymmet och solningen klart. Frukosten är på väg ner. Det går framåt :)


Ledig

Jag ligger fortfarande i sängen. Är ledig idag men har ändå en ganska hektisk dag framför mig.
Gymmet strax
Sola (ett måste)
Äta frukost
Packa
Städa
Plugga

Jag får hoppas att allt det här hinns med idag innan kl 16.30 för då rullar bilen mot Blekinge. Nahe dags för gymmet.


Praktik

Så ja. Nu är det 4 veckors praktik som väntar och sen går man på "jullov". Tjohej!


Torsdag

Idag kör vi sista heldagen i skolan på ca 4 veckor. Imorgon är jag ledig och på måndag börjar praktiken i 4 veckor. Tror det kommer bli bra :)

Men snart ska jag och Frida ha redovisning i 40min. Skönt att ha det på morgonen. Blir alltid nervös inför sånt här :S håll tummarna!


Blää

Idag är jag tyvärr inte sugen på tisdagsträning. Men när jag väl är i hallen ändras det. Det vet jag!


Söta

Kolla in dessa underbara småskitar! En fin dagisbild fick jag på mms nu. Man blir så glad när man ser dem. För er som inte vet så betyder mina syskonbarn allt för mig. När man får brev på posten eller fina bilder på dem blir man helt överlycklig. Tänk att jag har fyra stycken småskitar oxå :)


Projekt

Jag har idag påbörjat mitt projekt måla om. Det ska bli vitt i lägenheten. Samtidigt har jag ganska mycket annat som ska göras. Jag ska hinna med två gympass och även en massa skolarbete. Tror nog mitt hjärta hjälper mig med mitt projekt trots hans motstånd :)


Irriterad

Irriterad var jag innan. Jag var då tvungen att ta mig en löprunda på 4km och det gjorde jag rätt i. Efter löprundan kände jag mig lite lugnare. Nu blir det lite kvällsmat och soffan :)


Godmorgon

Godmorgon! Den här lilla pinglan har sovit jämte mig och Eddie inatt. Nu är vi vakna och har hela dagen framför oss. Det vi ska besöka idag är leksaksaffären, lekparken och godisaffären. Sen är hon nöjd säger hon :)


Julklapp



Den här lampan vill jag jätte gärna ha. När jag var hemma på möhippan förra helgen hade Emelie en sådan här ovanför deras matsalsbord. Den var kalas snygg!

Den finns på mio för er som vill köpa den åt mig :)


Idag

Idag kommer den här pinglan och mamma upp till storstaden. Ojoj vad vi ska mysa :). Jag har först och främst lovat att gå till den stora godisaffären. De kommer till matchen ikväll som spelas mot Sävsjö hemma kl 19.30. Derby!!! Innan dess blir det plugg i massor..


Lördagen

Det var som sagt möhippa i lördags. Jag åkte från Jönköping 08.45 för match i Lund. Vi spelade 19-19 och vi var väl ganska nöjda med 1 poäng. Nellie, TuvaLi, Vilmer, Lina och Mamma var o kollade. Efter matchen åkte jag, Nellie och mamma hem. Jag åkte på möhippa där jag och frida överraskade den blivande frun. Hon blev glad! :). Det blev fest och det var en underbar kväll. Snart är det bröllop också.


Möhippa

Möhippa igår. Jag och Frida överraskade den blivande frugan. Mer om det sen :)


Utflykt

Hemkommen efter en liten utflykt med Maja och Madde. Vi har haft mycket trevligt. Först åkte vi till bankeryd för att besöka backamo. En mycket trevlig blomaffär med mycket fint. Jag köpte en adventsljusstake som jag ska fixa med själv. Ni ser den på bilden men ska ha mossa o lite sånt i också :)

Sen begav vi oss till Ikea för lunch och lite mer shopping. Köpte där lite plastblommor.

Strax är det dags för träning. Tjohej!


Müsli

Efter en morgon promenad runt munken med fina Madde gjorde jag hemmagjord müsli för första gången. Det gick la bra. Den smakar väldigt nyttigt. I dag kommer jag att åka på en lite utflykt med Maja och Madde :)


Te :)

Jag fryser här hemma. Därför avslutar jag kvällen med en kopp te och en filt i soffan :)


Today

Idag är det torsdag. Skola 08.30-14.30 och jag hoppas innerligt att dagens eftermiddag blir bättre än gårdagen. Gårdagens eftermiddagslektion var ett stort skämt. Efter skolan idag ska jag hem och plocka i ordning. Välkommen torsdag


Hyyy

Just nu ligger jag i soffan. Helt utmattad! Nästan en känsla av att jag börjar bli sjuk. Men nej det är klart jag inte kommer bli. Men snart blir det sängen.


...

Trött!!!


Tjohej

Sa jag att jag kommer tillbringa dagen i skolan till 19 ikväll? Fy vad kul det är. Snart är det bara 1 år kvar. Börjar tröttna lite på studentlivet.
Men idag är det en bra dag :)


Min kropp är trött

Jag ser verkligen fram emot en träningsfri dag imorgon. Min kropp säger emot lite nu. Fyra pass på två dagar nu. Imorgon hinner jag inte ens träna om jag inte går och tränar kl 06 eller 20. Imorgon går jag i skolan 8-14.30 och sen 16-19. Så det blir en heldag i skolan om man säger så..


Hungrig

Jag ställde klockan idag trots att jag inte behövde. Jag tycker det är så skönt att bara ligga och dra mig en stund innan jag går upp.

Tanken är att Madde ska vakna snart och vi ska dra oss till gymmet. Men nu börjar jag bli hungrig. Sen under dagen kommer jag att plugga lite. När Eddie kommer hem drar vi upp till A6 för att köpa kostym till mannen. Sen blir det storhandling. Kvällen kommer avslutas med träning :)


RSS 2.0